maaşallah hayallerimdeki araç güle güle binin
Printable View
maaşallah hayallerimdeki araç güle güle binin
Orijinal GP Abarth anten sipariş edildi arkadaşlar. Abarth jantlar beklenmekte, ayrıca da 6 ileri Abarth şanzıman ile Forge intercooler projesi de gündemde.:)
Bugün Tofaş, orijinal GP Abarth jantların sistemde tanıtılmasını yaptı ve siparişim teyid edildi, jantların gelişinin 1 ay civarında olacağı bildirildi arkadaşlar. Orijinal Abarth anten ise gelmek üzere.:)
Bugün sipariş etmiş olduğum orijinal Grande Punto Abarth jantlarım geldi ve arabama takıldı, böylece dış Abarth donanımı tamamlanmış oldu arkadaşlar. Yeni jantlarla son resimlerini çekip sizlerle paylaşacağım.:)
Hayırlı olsun Orkun abi çok şükür kavuştun Abarth jantlarına güle güle kullan :)
fotoğrafları merakla bekliyoruz... ;)
Kubilay kardeş, 4,5 yılda yaptığım masraf 12.000 TL. motor ve diğer önceki aksam için, 3500 TL. Abarth body kit için, 4000 TL. da Abarth jantlar için harcadım.:)
Çok teşekkür ederim Kadir'ciğim, kısa zamanda fotoğrafları paylaşacağım sevgili kardeşim.:)
Take-off jantların satışından sonra orijinal GP Abarth jantlarla yolumuza devam ediyoruz arkadaşlar.:)
Arkadaşlar, orijinal Grande Punto Abarth jantlarımla fotoğrafları 1. sayfada beğeninize sunuyorum. Maşallah'ı eksik etmeyelim :)
Jantlar hayırlı olsun abi güzel olmuş...
Ben şu akrep şeklinde olanlardan mı acaba dedim ama onlar evo abarth için sanırım, bunlar da çok güzelmiş...
Maşallah Orkun abi güzel olmuş ;) Türkiye'de tek olmak güzel bi duygu olsa gerek :)
Abi hayırlı olsun jantların muradına erdin sonunda :) kazasız belasız kullan inşallah..
Çok teşekkür ederim Kadir'ciğim, gerçekten de şu anda haiz olduğu nitelikler ile arabam Türkiye'mizde tek ve bu da mutluluk verici sevgili kardeşim.:)
Çok teşekkür ederim sevgili Onur kardeşim, hepimize güvenli sürüşler dilerim.:)
Arkadaşlar, GP Abarth anten de gelmek üzere, montaj sonrasında resimlerini ekleyeceğim.:)
Orkun abim yeni jantların hayırlı olsun maşallah çok güzeller güle güle kullan.
abi senin arabaya akrep jant ne güzel gider :)
Görüşünüze teşekkür ederim sevgili Hazar kardeşim, 'akrep jant' tabir edilen jantlar, orijinal Punto Evo Abarth jantlarıdır. Benim arabam Grande Punto olduğu için, orijinal Grande Punto Abarth jantlar getirtildi ve takıldı. Her iki Abarth jant da, aynı ölçülere sahiptir ve Ayrupa üretimidir. Orijinal set-up her zaman daha makbuldür bence.:)