esse esse kitin değerlerinin üstüne çıktınız bu ne derce sağlıklı.
Printable View
Bilindiği üzere, Fıat GP Abarth ve Esseesse versiyonları t-jet makine kullanmakta olup, dünyada motor iç yapısına dokunulmaksızın 250 HP-340 Nm. değerlere kadar çıkartılmış olan örnekleri mevcut. Ayrıca, benim arabamdaki mekanik ve elektronik donanım ile 200 HP-290 Nm. performans değerlerine sahip olan örnekleri de mevcut. Fıat t-jet motor gerçekten son derece performanslı ve de dayanıklı bir iç yapıya sahip. Ben, bunu arabamda uygulanmış olan modifikasyona karşın, test cihazında ortaya çıkmakta olan orijinal, standard afr, egt, kompresyon ve emisyon değerleriyle de gözlemlemekteyim. Performans arttırırken, motorun sağlığını koruyacak en önemli faktör olan piston tepe ısısını azaltmak üzere 'Forge' büyük intercooler uygulaması da şu anda yapmak üzere olduğum bir uygulama olup, dünyadaki motor iç yapısı değiştirilmeksizin hazırlanmış mevcut örnekleri yakalayacağımı da söyleyebilirim.
Döviz kurundaki artış nedeniyle Forge intercooler ithalatı henüz beklemede arkadaşlar.
hocam araç gerçekten şaheser.jantları da, arabanın bakışı da harika...bize gelecek açık mavi grande'ye de böyle bir takım istiyorum açıkçası.Arka Tampon,Ön Tampon,Marşpiyel,Spoiler olarak temin edeceğiz.dodikleri açık renk arabaya yakistiramiyorum malesef.Eğer detaylı bilgin varsa bunlarla ilgili, yardımcı olur musun?
ayrica bu kit'in kalıbıyla yan sanaayi uygulamaları da mevcut-muş.daha ucuz olacaktır elbet bizim için.Bu konuda ne düşünüyorsun?
Motorola Atrix cihazımdan 2 ile gönderildi
Çok teşekkür ederim Cem kardeşim. Arabamdaki body kit ve jantlar orijinal Abarth'dır ve de yetkili Fıat servisinden temin edilmiştir. Tampon kenar ve uç kısımlarındaki plastik parçalar ile marşpiyeler de dodiklerle birleşerek devam etmektedir ve dodikler olmaksızın tampon ve marşpiye uygulaması mümkün değil malesef. Bu orijinal kitin replika yan sanayi üretiminin olup olmadığını bilmiyorum fakat, bazı bu tür uygulamaların orijinalindeki detayları ve estetiği sağlayamadığını da söylemek isterim. Eğer uygulamaya karar verilirse, mutlaka orijinal kit uygulaması yapılması gerektiğini düşünüyorum. Yeni arabanızın hayırlı olması dileğiyle güvenli sürüşler dilerim.:)
Bugün sipariş onaylandı ve en geç 2 hafta içinde Forge intercooler bize ulaşmış olacak.:)
Forge intercooler geldiğinde, orijinal stock intercooler satışa konulacak arkadaşlar.:)
Çok güzel duruyor. Allah kaza bela vermesin. Yalnız jantlar orjinal Abarth değil
orjinal abarth lar sadece italyada üretimde ve satılmakta takım fiyatı 1600 Euro.
orjinal abarth jant bu
https://img2.netcarshow.com/Fiat-Pun...llpaper_45.jpg
https://www.motorbeam.com/wp-content...rth_wheels.jpg
Sevgili ve değerli Erkan Toraman kardeşim, nazik beğeninize çok teşekkür ederim ancak, bu konuyu yeterince bilmediğiniz için size aynen Kadir kardeşimin izah ettiği şekilde 'Punto Abarth' araçların 'Grande Punto Abarth' ve 'Punto Evo Abarth' olarak 2 ayrı versiyonu bulunduğunu, benim jantlarımın orijinal 'Grande Punto Abarth' jantı olup, fiyatının sizin belirtmiş olduğunuz 1600 Euro'dan da daha pahalı ve de TL. karşılığı olarak 4640 TL. olduğunu ve 'İtalya Fıat Abarth' dan resmi parça kod numarasıyla sunulmuş olan 2 farklı 'Abarth Punto' (Grande ve evo) jant seçeneğinden biri olarak yetkili servis kanalıyla getirtilmiş olan ilk ve tek orijinal 'Grande Punto Abarth' jantlar olduğunu, mesajınızın altında belirtmiş olduğunuz harf hatası içeren (oynuyacaksın yazılmış, oynayacaksın olması gerekir) kuralı aslında size hatırlatmanın gerekmekte olduğunu belirtirken, arabamın teknik detaylarına dikkatlice tekrar bakmanızın ve de konuları iyice araştırmadan yanlış ve haksız yorum yapmamanızın daha doğru olacağını bir ağabeyiniz olarak belirtmek isterim. Sizin göstermekte olduğunuz jantlar, 'Punto Evo Abarth' (üstteki) ve 'Fıat 500 Abarth' (alttaki) jantlarıdır ve ülkemizde halen birkaç takım 'Punto Evo Abarth' jant mevcuttur. Benim orijinal 'Grande Punto Abarth' jant setim ise ülkemize getirilmiş olan ilk ve tek 'Grande Punto Abarth' jant setidir. Zaten, arabam da ülkemizde resmi ve lisanslı olarak mevcut olan imkanlar ölçüsünde çamurluk davlumbazlarına kadar her yönüyle komple orijinal 'Grande Punto Abarth' donanımına sahip tek araçtır. Ayrıca, 'Abarth' parça üretiminin 'Abarth İtalya' tarafından İtalya'da değil, Polonya'da yaptırılmakta olduğunu da sizi bu konuda aydınlatmak ve bilgilendirmek amacıyla belirtmek isterim.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim sevgili Kadir...:)
Forge intercooler şu anda gümrüğe ulaştı, çok yakında montaj esnasındaki resimlerini paylaşacağım arkadaşlar.:)
Forge intercooler nihayet ulaştı, Cuma günü montajı yapılacak, çıkacak olan orijinal GP t-jet intercooler ise satış ilanına konacak, 1,3 Doblo ve 1,6 Bravo multijet'lerle uyumlu, 1,3 Punto multijet'ler için ise daha büyük olması nedeniyle daha fazla performans ve de motor emniyeti sağlayacağından tavsiye edilir arkadaşlar.:)
Gelsin 15 Hp :D
hayırlı olsun
abi chipi waste gate taktın sonrami yapayım öncemi. yoksa yapmayayımmı sadece chipmi yapayım
Bugün ''Forge motorsport'' t-jet, Abarth intercooler montajı yapıldı, test sürüşündeki ilk izlenimlerimiz son derece olumlu arkadaşlar. Gerek HP ve gerekse Nm. olarak arabamın epeyce güçlendiğini hem performansdan ve hem de gaz pedalındaki doluluktan rahatça anlayabiliyoruz. Bu arada turbo intake (hava emme) sesleri de daha belirgin hale geldi. Montaj fotoğraflarını çok yakında sizlerle paylaşacağım.:)
Abi hayırlısı olsun
iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileği ile
hayırlı olsun