Tabiki, öncelikle güç testi yaptırıp paylaşacağım sevgili Cenk.:)
Printable View
Esseesse turbo uygulaması sonrası arabama Green Storm kapalı air intake kit uygulaması da yapıldı, ayrıca motor üstündeki akrep logolu GP Abarth plastik kapak ve turbonun arkasındaki mavi renkli Forge yağ buharı hortumu sipariş edildi, tamamlanınca fotoları paylaşacağım arkadaşlar.:)
Bugün, orijinal 17'', 7j, 39et, 4X100 GP Abarth jantlarımın orijinal ebadı olan 215 45 17 ölçülerinde Toyo Proxes t 1 sport (ZR 17) yaz lastiklerim elimize ulaştı ve takıldı arkadaşlar. Şimdi sırada, Garrett gt 1446 turbo uygulaması sonrası yazılım güncelleme ve custom krom turbo intake pipe (hava emme borusu) uygulaması var.:)
Orkun abi hızına yetişemiyoruz bu kadar yükledik senle bir gün istanbula gelelimde punto neymiş gösterelim :)
Garrett gt 1446 turbo uygulaması sonrasında yaptığımız yazılım uygulamasında, arabamın max. motor gücü 214 HP, max. motor torku 321,6 Nm. dir, yazılım bilgisi Team Pschiptuning-Procar Automotive Engineering-Barbaros Bayrak olarak güncellenmiştir, bilgilerinize sunuyorum arkadaşlar.:)
Araca dair bi video falan var mı acaba ? youtube de falanda araştırdım ama en ufak bir kaynak yok.
Cok şık olmuş
adam bıkmıyor sıkılmıyor :)
C2105 cihazımdan gönderildi
Orkun abi senin eskilerden uc bes parca benim arabaya takak bos duracagina :))
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Araba arba değil boing-747 maşallah :)
Olur da bu araba bir buluşmaya gelirse,şurada eşşek kadar adamlarız,hepimiz içine binip mutluluktan çocuk gibi salak salak gülmezsek ben de başka bir şey bilmiyorum :)
Orkun abi helal olsun diyorum başka birşey demiyorum :). Diğer arkadaşlar gibi bende bu aracın videosunu merakla bekliyorum. En kısa zamanda paylaşmanı talep ediyorum :)
Allah kaza bela vermesin.
Bu keyifli bir hobi sevgili Cem.:)
Keşke eskilerden kalan parça olsaydı, memnuniyetle hediye ederdim sevgili Sato.:)
Teşekkürler sevgili Eren.:)
İnşallah bir araya gelelim sevgili Cenk.:)
Sevgili Kadir, en son burada arabamın 214 HP-321,6 Nm. lik ECU upgrade ve dynamometer videosunu paylaşmıştım.:)
Teşekkürler sevgili Eren.:)
Arabamın, daha önceki ''T-jet Abarth Esseesse spec.'' konulu paylaşımımdaki en son yapılan ECU upgrade ve dynamometer videosu arkadaşlar,
Grande Punto T-jet Esseesse Spec. dyno 214 Hp 321,6 Nm - YouTube