Maşallah... kazasız belasız güzel günlerde kullanın...
Hocam königde efsane duruyodu ama bence çok güzel olmuş güle güle kullan belkide çok sevdiğim bi jant modeli olduğundandır bu kadar beğenmem. Tekrar ben çok beğendim güzel günlerde kazasız belasız kullanSarılarda mertin arabaya yakışıyodu ama sattı oda GP yi
![]()
Maşallah... kazasız belasız güzel günlerde kullanın...
Fenerbahçe nin büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
" PUNTO 1.3 95 HP DUALOGIC - LOUNGE - KAR BEYAZ - SPR KT - SKY-DOME "
Ben böyle bişey görmedim bu nedirya 41KERE MAŞALLAHH dostum kazasız belazsız sürüşler kıymeti bilinicek bi güzellik.
GT-I9003 cihazımdan 2 ile gönderildi
Teşekkürler kaan. Bende 2 modeli çok seviyorum ve karar veremiyorum konig mi te37 mi diyeArtık bi onu bi onu takarız kısmetse
Mertin abisinin GP idi o, satılmadı beraberiz kardeşimle. Jantlar onun garajında ama koniglerin lastiği bitik o yüzden pek takmaya yanaşmıyor
Teşekkür ederim, daha güzelleri sizlerin olur inşallah.
Masallah cok guzel arac kazasiz belasiz
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
Maşallah araç çok güzel, yalnız kendi fikrim çok daha iyi bir jant seçilebilirdi araca
compomotive , speedline gibi markaların sade,sert modelleri abarth kit'e çok daha uyardı sanki![]()
Teşekkürler arkadaşlar. Darkness o söylediğin markanın jantlarına benim araç için olanına pek rastlamadım o yüzden hiç düşünmedimsen dedikten sonra malum siteye baktım bi tane speedline gördüm. eh işte
![]()
maviler
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri