Maşallah çok güzel araç,önceki sahibindende biliyodum,TRde tek galiba..bu body kit serviste 5.500 tl yazılmıştı diye hatırlıyorum sanki belki yanlışta hatırlıyo olabilirim..keşke şöyle 1000 tl ye kadar bulabilseydik![]()
Maşallah çok güzel araç,önceki sahibindende biliyodum,TRde tek galiba..bu body kit serviste 5.500 tl yazılmıştı diye hatırlıyorum sanki belki yanlışta hatırlıyo olabilirim..keşke şöyle 1000 tl ye kadar bulabilseydik![]()
Araç satışı sırasında çok enterasan ve cazip teklifler gelmesine rağmen yabancıya vermedik. Şenol eski aracıma gözü gibi bakacağına inandığım malının kıymetini bilecek bir kardeşim. Güle güle kullansın.
Araç sadece bodykit ile değil modeli, donanımı, kilometresi, nokta hatasız oluşu, garanti kapsamında oluşu ilede Türkiyede nadir bulunacak araçlardan birisidir.
Arkadaşlar grande punto abarth kit temin etme olasılığımız var isteyen varsa bilginiz olsun
ön tampon 806 tl
ön tampon üst panjur 147 tl
ön tampon alt panjur 128 tl
sis far yuvası sağ 99,72 tl
sis far yuvası sol 99,72 tl
arka tampon 817,92 tl
abi seninle nasıl görüşebiliriz tel numaranı pm atarmıasn
Yalnız bu fiyatlandırmanın yeri burası değil. Abarth kit temini diye konu açın ordan yazın. Konu başka yerlere gitmesin![]()
En iyi puntolardan biri allah kaza bela vermesin ...
ok gibi masallah
41 kere maşallah orhan dı eski sahibi sanırım onda ikende çok beğenirdim bu aracı.. senin eski bordo da şık araçtı ama bu gerçekten şahane.. kazasız belasız.. maşallah..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Kartaş Maltepe servisine gelirseniz görüşürsünüz kendisi servisin müdürüdür.
maşallah trnin açık ara en güzel gp'si.
zamaninda başka bir forumda satılık ilanini gördügümde niyetlenmiş fakat alamamiştim..
kocaman bir maşallah araca...
Maşallah aracınız çok şık bir kaç kez canlı gördüm yolda.Kazasız belasız sürüşler...
tek kapı araçlardan hiç hoşlanmam ama bu harika olmus gerçekten
şaşkın dün gece gördüm seni ters yola saptın...
Nazar etmeyelım masllahh
emotion tadı başkadır hele ki böyle bir araç ile..Allah nazar değdirmesin inşallah..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri