Araç çok güzel kazasız belasız. Maşallah.
Fena araç fenaa. Kazasız belasız
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Kış geri gelecekmiş beremizi takalımwinter mode+1
![]()
kadir kötü olmuş ya birden soğudum maskeden. üretici firmadaki arkadaşla konuştuk dikkat etmem gereken noktalar için uyardı. Senin bu durum nasıl oldu ? maske kaç gün araç üzerinde kaldı ? yağmur ya da yıkamayı maske üzerindeyken mi yaptın sonra güneşte mi bıraktın ?
Ben maskeyi takmadan önce aracımı gazlatmıştım.gazlama işleminden sonra aracı yıkattıktan birkaç saat sonra maskeyi taktım yaklaşık bir hafta kadar üzerinde kaldığı süre boyunca hem yağmur yağdı arkasından da güneşliydi çarşamba günü aracımı yıkatmak için söktüğümde bu manzarayla karşılaştım bugün boyacılardan öğrendiğim kadarıyla gazla bir ilgisi yok güneşte kalırsa yapabilir dediler daha önce başına gelenler olmuş zaten...
Araç gerçekten çok güzel dicek tek laf yok.
Resimlerden anladığım kadarıyla gürpınar civarındasınız sanırım ?
Sık kullandığım yollar![]()
Şenol'cuğum, keşke hiç takmasaydın bu kaput maskesi denen şeyi, kaputun verniğini ve boyasını tehlikeye atıyor.
Konu OAGP1960 tarafından (27/02/2013 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: ilave
forumdan bildiğimiz tanıdığımız bir araç maşşallah çok güzel bir seçim yapmışsınız kazasız belasız iyi günlerde kullanınn![]()
Resmen bayıldım..
Dostum, 4 kapılı GP için camurluklarla kullandıgın plastik parcalardan var mıdır acaba?
Link vs.. Nerden bulurum...
Bulmalıyım
Allah kaza bela vermesin maşallah diyorum..
çok beyendim. .
Allah Kaza bela vermesin..
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│