abi bahsettigin yeni proje icin marka belirledin mi? baska bir forumdaki muhendislik ogrencisi kardeslerimiz bu kitin tasarimini yapmis, denemelerini gerceklestirmis ve basarili olmuslardi. perakende satis ve uygulamaya baslamislardi. yarin arastirip ilgili linki pm atacagim sana. fiyat olarak da cok daha uygundu muadillerine gore. eger uygun olursa degerlendirmen cok guzel olacaktir, hem para ulkede kalir hem ogrenci arkadaslara katki olur.
Arkadaşlar, bugün take-off jantların güvenliği için sevgili kardeşim Memoli Mehmet'den temin ettiğim şifreli bijonlarım takıldı, silecek lastiklerim de değiştirildi. Mehmet kardeşime teşekkürler. Jantlarınızı korumak için şifreli bijonları tavsiye ediyorum.![]()
Sevgili arkadaşlar, bugün ön tampon altı spoiler (front bumper wind splitter) stabilizasyonu için aramakta olduğum ayarlı, metal destek çubuklarını (support rods) buldum, montaj sonrası splitter ı da arabamın rengine boyatıp yeni fotoları paylaşacağım.![]()
Gun gecmiyor ki aracta bir gelisim daha olmasin. Formula1'de ki gibi; her hafta bir guncelleme paketi
Elinize saglik.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Oz Büyücüsü
aynen abi bigün yeni bişey yapmıcan araç sana küsecek![]()
abi güzel olmuş geniş açıdan da fotoğrafları bekliyoruz. destek kollarını göz alıcı bi renk yaparsan farklı hava katabilir belki.
tampon ekinin çizgilerindeki beyazlıklar gözüme takıldı, fotoğraftan mıdır?
Orkun Abicim çok güzel olmuş çok beğendim güle güle kullan. Aracın duruşunu bozmadan daha sportif daha agresif bir görünüm katmış işlevselliği cabasıTekrar hayırlı olsun güle güle kullanın
![]()
Modifiyeye farklı bir yaklaşım, ellerine sağlık abi![]()
Çok güzel olmuş Abicim.Bunları siyaha boyatsan nasıl olur diye düşündüm ama böyle de iyiler.
Sırada ne var merakla bekliyoruz.
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri