Çok teşekkür ederim Doğukan kardeşim, ilk fırsatta son haliyle de arabamın yeni resimlerini paylaşacağım. Selam ve sevgiler.
Teşekkürler Yasemin hanım, biliyorsunuz arabam benim için önceki arabalarımda da olduğu gibi daha çok bir hobi aracı ve oyuncak gibidir, sanırım artık son haline kavuştu, ilk fırsatta resimlerini paylaşacağım. Selam ve sevgiler.![]()
Konu JASMINE tarafından (26/09/2012 Saat 12:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Hayırlı olsun Orkun abi Take off da güzel olur siyahta...![]()
Bu arada Take offların fiyatı ne kadarmış abi burda bi arkadaş almak istiyor fiyatını merak etik...![]()
Çatlamalı,patlamalı videolar bekliyoruz abi
Jantlarda hayırlı olsun abi![]()
TSİ Jetta.
Arkadaşlar bugün, t-jet in orijinal beyin programının özelliği nedeniyle, arabamda kontağı kapattıktan sonra öngörülen süre tamamlanmadan, yani araba stop etmeden dışarıdan kumandayla kapıların kilitlenememesi, manuel olarak kilitlenmek istendiğinde de öbür kapının açık kalması nedenleriyle vaz geçtiğim HKS marka turbo timer satılmıştır. Bilgilerinize sunuyorum.![]()
Abi o sorun en son halledilmişti istanbulda ecu fast tarafından ama bir araştır istersen.
Rica ederim abiBen kuzenin aracını bile 30 saniye beklemeden kapatmıyorum kontağı bizim gibi titiz adamlar için Turbo timer büyük kolaylık
![]()
Harici alarm ve onun uzaktan kumandasi ile kitlenebiliyor1-2 puntocu arkadasima yapmistik zamaninda.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Kanka baya immobilizer dan çözmüşler sanırım ecu fast olmaya bilir bu techteki Oz' nickli olan elemanın firma hangisiyse artık
Abi ilgiyle takip ediyorum senin aracı ben de![]()
Yalnız bir şey sormak istiyorum, turbo timerı kullanan birisi olarak ortalama olarak standart şehir içi kullanım ve standart normal hızlarda uzun yoldan sonra ne kadar süre bekletiyordu aracı?
Turbo soğusun, motor soğukken yağlasın diye bekliyorum da, süre olarak yanlışım var mı merak ettim![]()
Sevgili Murat kardeşim, bilindiği gibi turbo timer, kontak kapatıldığında yağ pompası durduğundan ve de henüz çok yüksek devirlerle dönmüş olan turbo mili halen dönmeye devam ettiği için minimum tura düşene dek yağlanamayacağından motoru rölantide bir miktar bekletmeye yarıyor. Bendeki timer sadece kontak bağlantılı olduğundan, 30 sn. veya daha az süreye manuel olarak sabit ayarlanabilen tipde idi, arabanın diğer sensör verilerinden bilgi alan timer tiplerinde ise kullanım tarzı ve arabanın verilerine göre süre değişken olarak ayarlanıyor ki, bir önceki arabam olan Subaru İmpreza GT Turboda bu tip bir timer kullanmaktaydım. Fakat genellikle söylenen, 10-15 sn. nin yeterli olduğu şeklinde. Selamlar ve sevgiler.![]()
Konu OAGP1960 tarafından (28/09/2012 Saat 19:47 ) değiştirilmiştir.
Bu Turbo Timer'ı internetten nerden bulabiliriz?
Ben biraz araştırmıştım ama bulamamıştım.
Aracı her stop ediceğimde 35-40sn beklemek sıkıyor bazen![]()
Selam Doğukan'cığım, açık filtre gayet uyumlu ve de daha fazla hava çektiği için de performansa katkısı var, kullanım esnasında intake sesleri, hava boşaltma sesleri ile ara sıra da gaz pedalını yarım bırakıp sabit tuttuğunda surge seslerini veriyor. Yeni fotolar ve video için take off jantların gelmesini bekliyorum, o zaman paylaşacağım. Selam ve sevgiler.![]()
Konu OAGP1960 tarafından (05/10/2012 Saat 20:03 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri