e herşeyden önce otomatik ve motor 90 lık sanırım ondada fark var
ama idda etmiorum belki deildir![]()
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
otomatik şanzumanın daha ağır olduğunu biliorum ama dediğim gibi iddaa edemiorum belki yanılıorumdur![]()
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
otomatik wites biraz daha ağırdır benm de bildiim kadarıyla. ama o kadar farklı mı bilmem.
75 hp 90 hp arasında 15 BEYGİR kadar ağırlık farkı yoktur 8D
MTK kardeş istiosan bi gün gel yanıma yada sen istanbulda nerdeysen ben geliyim bi bak istersen![]()
ruhsatta değişmez abi hiç zannetmiyorum..
hesaplıyorsak emre, deri döşemenin ağırlık farkını da koy :p
edit : o ne yaw emre 1025benimki 1130 doğal
![]()
abi harbiden 1025 yazıo yaaa
Gördünmü
Benimki üstüne ağır çıktı. Yani bu dmek oluyorki o.vites şanzıman 105 kg hafif düz şanzıma göre.![]()
Konu mTk tarafından (27/01/2007 Saat 03:33 ) değiştirilmiştir.
harbiden öle ama nasıl oluo yaaa şok oldum ben şimdi tam kolpalamışım desene ağır diye![]()
hahh
söle bakalım emre nası sürtüo seninki :p
bak mehmetinki 100 kilo daha ağır :p
valla abi şimcik bende anlamadım mehmet senin kinin tabanı kaç acaba ?
175 benimki. Gariban puntosu öyle bizde 17 jan 200 taban falan yok
![]()
olur mu abi punto nun her hali bir başka güzel yeter ki punto olsun 8O
ama ben yanılıorum heralde kardeşim bu olayda galiba demekki benim taktığım jantın off seti büyük bu arada bahsettiğim sürtme yapan lastikler bu deil
bu tip jantlardan hiç hoşlanmam..hele bu tip arabalar için..
zewk meselesi tabii
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri