harıka parlıyo ALLAH nazan saklasın Maşallah
burda sanki aynalıymıs gıbı durmus kardesım ya
zaten içinde hafif metal var bu daha kaliteli ve pahalı sırf siyahlardan değil bu 8O
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
forumdonanimdayken senle mi pm'leşmiştik emre??
momo jantlar ile ilgili olarak!
evet evet öle olmuştu inanmıcaksın ama hala jant konusunda bi netleşmeye varamadıkben hala jant alamadım
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
gördüğüm kadarıyla, bahsettiğim yerle de anlaşamadın (?)
aslında adamla bi kere konuştuk ben seni arıcam dedim sonra benim burda BTG tuning tanıdık onunla konuştum 1 hafta sonra gelir dedi momocorse bekle dedi bende onu bekleme kararı aldım ama 3 hafta soora geldi bu arada bende parayı başka bi yere kullandımsonra ben tekrar para buldum şimdi tekrar jant yok sölediğin adamıda üzerinden bu kadar vakit geçmişken aramayı yüzüm tutmadı şimdi DRİVER SEAT tuning firması var onun sahibi bekle 17sinde 4 takım gelio dedi onu bekliorum
![]()
anladım..senin bileceğin iş tabi ki..ama o arkadaşa bnm adımı vermişmiydin?
beni sever kendisi..bence tekrar bi ara.
sorun olmaz..en fazla elinde kalmamıştır![]()
siyah puntoya da bayılıyorum
ama hayalimde hep kırmızı vardı ve egzotik kırmızı aldırdım
kazasız belasız kullanırsın inş..
tşkr ederim çok incesin![]()
yayladıktan sonra fotoların war mı?
şu halde sürtme mi yapıyor?
17 hangi jantı taktın?
offseti neydi?
o halde fotosu war mı?
yok yaa fotosu valla offsetinide bilmiorum ama 205 tabanlı 40 genişliği olan jant taktım hatta momo corse o da![]()
abi ciddi misin momo corse sürtme yaptı derken!!
şaka yapma bak![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri