Güle güle kullan, harika olmuş!!!! (Maşallah)
Kazasız belasız kullanman dileği ile
kardesim yakından gormustum gerci ama resimlerde de cok sık duruyor stoplar bide mercekli farı aldın mı olay bitecek. he unuttum bide egzost istiyo araba artık sana soylemekten bıktıgım için pek dile getirmiyorum.ama al su egzosu kardesim al artık yaaw..
yaa aslında alıcaktım bi egzoz ama 650 ytl olduğu için önce şu mercekli farları bi yapalım SIRA ONADA GELECEK![]()
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
Stoplar güzel duruyor gerçekten.İyi günlerde kullanman dileğiyle...
Çok güzel maşallah...
demek moda burnunda sakin bi akşam üzeriortam süper ama diğer arabalar bozmuş manzarayı
bu arada filmlerin açık renkmi koyu renkmi anlayamadım.. arkadan ışık alınca kahverengi gibi durmuş bide..
Mükemmel bileşenler; H&R 35mm yay, Bridgestone Turanza er300 195/60r15, H4 Philips Power2 gt 150 Far, H1 Osram All Season Sis, Mtec T10 Park..
Harbici Porsche ymiş bu yaw,süper.Güle güle kullan.
abi o stopları nerden aldın
Bende Punto Aldim Diye Seviniyordum..
Sen Naptin Ya Yilan Olmus Araba...
Az Kaldi Siyahla Change Edecem Böle Giderse..
stoplarda çok yakışmış. güle güle kullan.çok güzel
stoplar cok guzel gule gule kullan
herkese yorumlarından dolayı çok teşekkürler
camlar 2 numara Llumar film
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
Allah nazardan ve kazadan saklasın iyi günlerde kullan...
araç güzel ama stoplar benim hoşuma gitmedi , birAz basit durmuş...
mustafa abi aslında daha önce sitede gösterilmişti bu stoplar ben resimde gordugumde beğenmemiştim ama emrede görünce dibim düştü resimde kendini hiç belli etmiyo gerçekte ve özellikle akşam saati muhteşem gözüküyo tabi bu benim kendi düşüncem
smdi stop parası arıyorum emre yüzündenah kardeşim ahh ..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri