Yasemin kardeşim otel için izmirden ayarlama yapmanız için size birkaç bilgi vereyim üç yıldızlı gayet nezih atışkan otelde 8 ay kadar önce 60 tl ye kaldım oda kahvaltı şeklinde sana bir tlf(02222307190 erol bey) tek kişi 70 tl sayı artarsa indirim yapabileceklerini söylediler ayrıca ling veriyorum incele Eskişehir Oteller - Tüm Eskişehir Otelleri o size verilen fiyatlar çok fazla kolay gelsin bir an evvel yer ayırtmanızı öneririm.
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
sonuç olarak bir gece konaklayacağız eski garajın ordaki yani yunusemre caddesindede var oteller ben ordakilerden düşünüyorum..evimde o caddede idi orada 3-4 güzel otel var
açıkta kalacak değiliz ya üç aşağı beş yukarı bir otel buluruz yinede gelirken battaniye ve yastıklarımızı getirelim puntopalas için hazırlık olsun![]()
D:
Eser kardeşim bu otel işini ayarlamamış mıydı...?
Söylenen fiyatlar çok fazla dahası benim 21 aylık bir kızım var sanırım onuda getirmek zorunda kalıcam kızıda punto palastamı yatırıcam bir şekilde halletmek lazım.
Divan otel ( 02222320031) arkadaşlar ben bu otelde de kaldım mart ayı içinde oldukça temiz bir otel şehir merkezinde,tek kişi kahvaltı dahil 40 tl iki yıldızlı bir otel ama birçok üç yıldızlı otelden temiz ve güzel sonuçta bir gece kalınacak ekonomik çözüm arayan arkadaşlara tavsiye ederim. Bir iki gün önceden yer ayırtmanızı tavsiye ederim zira eskişehirde otel sayısı kısıtlı ve doğal olarak fiyatlar biraz yüksek
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
İyi güzelde arkadaşlar dağılmasakta şehir merkezinde bir otel ayarlansa hep beraber daha güzel olmazmı artı birmot yan çizdi oteldemi yan çizdi??? Eser arkadaşımız bu otel işine bir el atsa.... Gecelik 100 TL veremem ben kendi açımdan yani... Gurur abinin dediği gibi Divan otel hem fiyatta da iyiymiş hemde şehir merkezinde arkadaşlar... Konuşup komple oteli kapatsakmı o gecelik![]()
Valla arkadaşlar size kötü bir haberim var eskişehirde çoğu hoteller dolu... Bu hafta sonu 3-4 grup varmış eskişehire gelen ve oteller full doluymuş... Biraz önce Divan otelle görüştüm 80 TL fiyat veriyor ve 15-20 kişiyiz diye söyledim yarın patronla görüşmemi fiyatı indirebileceklerini söylediler... Yarın öğlen gibi arıyacağım... Ben 103 numaralı odayı rezervasyon yaptım bileAdamla açık açık konuştum Hotelimiz güzel ve memnun kalacaksınız diyor...
Eserrr nerdesin be arkadaşım??? Buralardan otel ayarlamaya çalışıyoruzzzzz.....![]()
Saygıdeğer arkadaşlarım sakın yanlış anlamayın ama tur sitelerinin fiyatları otellerden hesaplı olabiliyor ve onlarda yer oluyor. Çünkü onlararın kendilerine göre kotaları var ben Antalya için otelin kendisinden daha ucuz fiyat aldım tur sitelerinden onlara da bir bakın derim. Yer açısından onların kontenjanı olabilir. Ama sakın yanlış anlamayın hem dileyene peşin fiyatına 6 taksite kadar da yapıyorlar bir de bunu değerlendirin isterseniz. Yine de ayarlayamayan olursa evimiz de imkanlarımız ölçüsünde sizlere açıktır. Sizleri ağırlamaktan onur duyarız. Saygı ve selamlarımla.
arkadaşlar, yanlış bilgi vermek istemem ama odalar uygun olduğu taktirde öğretmen evinde kalınabiliyor. bir de D.S.İ. ile bi bağlantısı olanlar varsa DSİ misafirevlerinde kalabilrisiniz. ben daha önce eskişehirde orada da kalmıştım. hem fiyatlar çok çok uygun oluyor. 2-3 yıldız otel konforunda. bi bakın derim.
Sağolun kemal bey evinizi açtığınız için.. Teklif etmeniz bile yeter... Geç kaldık otel için.. Daha önceden ayarlanmalıydı...
Evet abicim ben iki kişi kalacağım için 80 TL yazdımDahada indirim yaparız dediler... Sen patronla daha samimiysen sen bir konuş abi... Yarın 10 gibi patron orada oluyormuş ve bayaa odada müsaitmiş..
Şansımızada eskişehir bu bir iki haftalarda baya yoğunmuş... Gruplar çokmuş... Valla Divan otelde boş oda mevcutmuş bir konuşun derim....
Zaten bizde bravo ve evolari cagirmiyorduk iyi olmusonlar fasulye ..
Arkadaslar Cumartesı gunu Ankara'dan Serdar abi ve benmı varım sadece listede kimse yok bu arada otel için ugrasan arkadaslarımızın ısını bırazdaha kolaylastırmak ıcın 9 Ekımde otelde kesın kalmayı düşünen tüm illerdeki arkadaslar net bır sayı verelımde bu sayıya gore fiyat alsın ve otellere kesın bır sayı ıle gıtısn sonra puntıslerde yatma durumu olursa ınsanları suclamıyalım yada bana yer kalmadı dıye yurdum ınsanının huyudur son anda bende varım der
Bu arada benıde lısteye ekleyın bır zahmet 0532.297.80.99
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri