Arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı cumartesi aranıza katılamayacağım ama pazar günü ölüm kalım olmassa ordayım görüşmek üzere..
Arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı cumartesi aranıza katılamayacağım ama pazar günü ölüm kalım olmassa ordayım görüşmek üzere..
Şimdiden tüm arkadaşlara hayırlı yolculuklar dilerim. Lütfen dikkatli gelin arkadaşlar. Kazasız belasız ve cezasız bir şekilde gelmeniz dileğiyle. Eskişehir sizi bekliyor...![]()
Eskişehir bekliyor uyumaz gece
İnandık yürekten güvendik size
Gptr Forum için haydi çocuklar
Hepberaber eğlenelim sabaha kadar....
EskişehirSpor tribününden alıntıdır..
Gerçeği
Eskişehir bekliyor uyumaz gece
İnandık yürekten güvendik size
Şampiyonluk için haydi çocuklar
Hepberaber eğlenelim sabaha kadar....
Diğer forumlar duy sesimizi,
İşte bu GPTR' in ayak sesleri...![]()
![]()
hızır gibi yetiştin yaseminciğim, teşekkür ederim![]()
Ni demek. Bir şey olursa ben burdayım. Gerçi iş çıkışı senin emaneti almaya gidicem.![]()
Yarın yola çıkacak arkadaşlara şimdiden hayırlı yolculuklar kendinize dikkat edin farınızda açık olsun yolunuzda![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Sanırım en az bi 10 kişi yok bu listeden sadece İstanbul'dan 5 kişi olmayacağını varsayarak söylüyorum...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
off ya katılmayı çok istiyordum ama katılamıyorum diye çok üzgünüm benim yerimede eğlenin iyi yolculuklar kazasız belasız gitmeniz dileğiyle
şimdiden iyi eğlenceler..
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Sevgili Can Dostlarım; Planda olmuyan ve ansızın ortaya çıkan iş sorunundan ve bazı sağlık problemlerinden dolayı aranızda olamıyacağım malesef... Üzülerek ve gerçekten ki kalbim buruk bir şekilde bu satırları size döküyorum... Bu organizasyonun en başından beri istekli ve gelicem gelicem deyip duruyordum ama olmadı işte... Genelde çok istediğim şeyler olmuyo bu olayda aynısı oldu işte... Hepinize sevgilerimi ve saygılarımı ayrı ayrı sunuyorum... Kalbim sizlerle.. Hepinize hayırlı yolculuklar.. Dikkatli gidin gelin.. Bol bol eğlenin benim içinde eğlenin arkadaşlar...
Not: Yasemin; Emanetini sana kargoyla göndericeğim mahçubum... Özüürrr....
Adem abi; Kısmet olmadı seninle rakı içmek ama inşallah başka zaman başka biryerde....
Serdar Abi; Rakı olayını buluşmayı atlatın ondan sonra hallederiz abim...
Cumartesi akşamı beraber eğlenecek arkadaşlarımıza getiremeyeceğim rakı için tekrar özür.. İnşallah başka zaman söz...
Hepiniz kendinize çok iyi bakın... Hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler.....
Red Bull Emre Ayvaz 'a çok teşekkürler eski moderatörüm yapmış yine yapacağını
Orçun gelmeye çalış be ne yaptın son dakika golü oldumu![]()
Valla hiç sorma mehmetim harbiden son dakika golü oldu bu
Kusura bakmayın dostlarım....
StrawBeeRy ben daha senin arabayı merak ediyordum inceliyecektim![]()
I ♥ Punto
Arkadaşlar maalesef ben de çok istememe rağmen Pazar günü aranızda olamıycaamdeeeeeeeeermişiiiiim
Abi lütfen bi kişi daha böyle son dakika mesajı yazmasın mümkünse moral bozukluğu oluyor...Yani son anda gelemeyen arkadaşlar alınmasın onların samimiyetine sığınarak yaptım espriyi
![]()
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
Şenol okadar kötü bir durumdayım ki anlatamam.. En başından beri çok istememe rağmen ve GPTRnin pırlanta sakinleriyle tanışmak için okadar sabırsızdım ki anlatamam ama olmuyo işte son dakika golü yüreğimi burktu zaten.... Kalbim sizinle ve inanınki bedenim burda olsada ruhum sizinle dostlarım... Çok eğlenin mutlu gidin güle oynaya geri gelin........
izmirliler hadi yatağa sabah erken kalkacazgelemeyen üyeler ben sizin yerinizede 1er duble çakarım dostlar
![]()
cumartesi akşam oradayım inşallah, hangi mekandasınız arkadaşlar...?(kusura bakmayın takip etmekte zorluk çekiyorum...) 1-2 dublede biz patlatır ...![]()
abi bomanti ismailde olacağız..rakının mekanı![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri