Saygıdeğer arkadaşlarım sakın yanlış anlamayın ama tur sitelerinin fiyatları otellerden hesaplı olabiliyor ve onlarda yer oluyor. Çünkü onlararın kendilerine göre kotaları var ben Antalya için otelin kendisinden daha ucuz fiyat aldım tur sitelerinden onlara da bir bakın derim. Yer açısından onların kontenjanı olabilir. Ama sakın yanlış anlamayın hem dileyene peşin fiyatına 6 taksite kadar da yapıyorlar bir de bunu değerlendirin isterseniz. Yine de ayarlayamayan olursa evimiz de imkanlarımız ölçüsünde sizlere açıktır. Sizleri ağırlamaktan onur duyarız. Saygı ve selamlarımla.
arkadaşlar, yanlış bilgi vermek istemem ama odalar uygun olduğu taktirde öğretmen evinde kalınabiliyor. bir de D.S.İ. ile bi bağlantısı olanlar varsa DSİ misafirevlerinde kalabilrisiniz. ben daha önce eskişehirde orada da kalmıştım. hem fiyatlar çok çok uygun oluyor. 2-3 yıldız otel konforunda. bi bakın derim.
Sağolun kemal bey evinizi açtığınız için.. Teklif etmeniz bile yeter... Geç kaldık otel için.. Daha önceden ayarlanmalıydı...
Evet abicim ben iki kişi kalacağım için 80 TL yazdımDahada indirim yaparız dediler... Sen patronla daha samimiysen sen bir konuş abi... Yarın 10 gibi patron orada oluyormuş ve bayaa odada müsaitmiş..
Şansımızada eskişehir bu bir iki haftalarda baya yoğunmuş... Gruplar çokmuş... Valla Divan otelde boş oda mevcutmuş bir konuşun derim....
Zaten bizde bravo ve evolari cagirmiyorduk iyi olmusonlar fasulye ..
Arkadaslar Cumartesı gunu Ankara'dan Serdar abi ve benmı varım sadece listede kimse yok bu arada otel için ugrasan arkadaslarımızın ısını bırazdaha kolaylastırmak ıcın 9 Ekımde otelde kesın kalmayı düşünen tüm illerdeki arkadaslar net bır sayı verelımde bu sayıya gore fiyat alsın ve otellere kesın bır sayı ıle gıtısn sonra puntıslerde yatma durumu olursa ınsanları suclamıyalım yada bana yer kalmadı dıye yurdum ınsanının huyudur son anda bende varım der
Bu arada benıde lısteye ekleyın bır zahmet 0532.297.80.99
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Arkadaşlar hafta sonu bazı ailevi özel nedenlerden dolayı aranızda bulunamayacagım herkeze iyi eglenceler gönlüm sizlerle oykasi nekadar çok aranızda olmayı istiyordum kısmet degilmiş aile herşeyden önce geliyor herkeze saygılar...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
arkadaslar cevre illerden katilacaklarin listelerini bu baslik altinda degil, oteki basliklarda yurutulsun,
yeni uyelerden -buyuk bulusmaya 10 kisi mi gelecek diye mesaj atiliyor, yanlis bilgilendirme olmasin
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bu hafta malesef çok yoğunum iş konusunda.. fazla zaman ayıramıyorum.. yoksa aklım fikrim burada.. Arkadaşlar konuyu anca bugün takip edebiliyorum. dün Yasemin ile telefonda konuştuk.. ondan sonra 7-8 otel ile görüştüm. hepsi dolu.. tiyatro galaları ve açıköğretim semineri varmış.. bu yüzden oteller dolu.. en son sultan oteli aracağım bugün birazdan.. ama olmadı evimin kapıları açık. en az 8 kişi kalabilir bende.. benim iin bir mahsuru yok...
eser bu dediğin hiç olmadı oteller doluysa pazar gelecez demektir![]()
Arkadaşlar Sultan Otel ile şimdi konuştum.. Kaplıca oteli. şehrin merkezinde 10 adet iki kişilik oda ayırttım.. fiyat kahvaltı dahil iki kişi 60 lira.. yerler ayrıldı.. otel de kalma istemeyenler de yarına kadar bildirsinler lütfen..
soru sormak isterseniz :0554 628 09 50
Cumartesi gece eğlence için Bomanti ismail den 25 kişilik yerler ayrıldı.
kişi başı 45 lira 4 kişiye 1 70 lik rakı
7 çeşit meze
ara sıcak
ana yemek ( balık, tavuk, et, köfte)
meyve
ayrıca fasıl....
Özlem'cim, Cumartesi gelecek arkadaşların otel rezervasyonlarını bugün mutlaka yaptırması gerekiyor. Anadolu Ünv.semineri olması sebebiyle oteller dolmaya başlamış. Sonradan açıkta kalmamak adına hemen müdahale etmek lazım.
Ben Divan otel'den yerimi ayırttım. Tek kişi 40 TL
Tel : 0.222.232 00 31
Adem abi haklı yer yoksa pazardan gelelim bende velet'de var sıkıntı yaşamayalım gerçi pazar olursa kızı getirmeyebilirim o da var tabi...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri