Eser kardeşim pazar ve cts yapılacak etkinlikler belli olduysa bilgilendirmeni rica ediyorum.
Eser kardeşim pazar ve cts yapılacak etkinlikler belli olduysa bilgilendirmeni rica ediyorum.
Cumartesi Canlı müzikli eğlence..... (bademlik restauranti, bomanti ismail, esbahçe den birinde.)
pazar günü sabah açıkbüfe kahvaltı.... esbahçe
pazar günü Kültür Park, ve kentpark gezisi....
otel olarak roof garden otel yada sultan otel (daha ucuz.)
bomanti çok iyidir ama sığabilirmiyizki:D fasılın rakının dibine vururuz vallahi:Dahh ahh gençkene azmı giderdik:D
eser bey ctesi kaçta orda olacak şekilde yollara düşelim :)
Samet sen kaçta gelirsen durumuna göre...... Herhangi bir toplanma saati verilmedi... Mesela ben sabah 6 gibi yola düşücem öğlen 1 gibi orda olmayı planlıyorum...
öğle yemeğini orda yiyoruz yanı :)
Kısmetse :D
son bir haftaaa.... :)
kaçta gelirseniz ben sizi karşılayacağım...
Arkadaşlar ankara da bir buluşma organize edelim ama hafta içi olarak ayarlayalım :))))
listede bana bir kişi ekleyebilirmisiniz?
Haydaa bismillah be can kardeşim.... Daha foruma düşer düşmez yani varya... İlk önce tanışma bölümünde kendini tanıtmanı ve daha sonrada forum kurallarını okumanı rica ederim kardeşim... Hoşgeldin bu arada aramıza...
pazar günü kaçta buluşulakacak? ve pazar gelenler için yer ve aktiviteler ne olacak?
09 Ekim Cumartesi Günü Gelecekler
saat : 12:00 de Eskişehir Girişinde karşılayacağım. yada kaçta burada olacaksanız telefon ile irtibata geceriz. İzmir grubu için Jasmine, trakya grubu için Orçun, İstanbul grubu için Çoşkun abi, Ankara Grubu için Femoli Mehmet Telefon numaram : 0554 628 09 50 veya 0 532 687 33 73 .
Cumartesi programı çok kalabalık olmadığı için Eskişehir turu (Kentpark, şelale park gezisi, barlar sokağı ) yemek ve Akşam eğlence şeklinde olacak.
Cumartesi akşamı :
Esbahçe eğlence
Ordövr tabağı
Ara sıcak
ana yemek
meyve
2 çeşit içki
40 lira
Pazar günü ise saat 10:00 da pazar günü gelecekler ile Bilim ve Kültür Parkında buluşuyoruz. Biz Cumartesi günü gelenler ile Bilim ve Kültür parkında olacağız. PAzar günü gelecekleri Telefon ile irtibata geçmeleri halinde karşılayarak bilim ve kültür parkında buluşup. hep beraber Kahvaltı yapıyoruz. Öğlen gelecekler için kahvaltı saat 1 e kadar sürecek.
pazar açık büfe kahvaltı : 25 lira
saat 15:00 de ise uğurlamalar başlayacak.
organizayon konusunda yardımlarınızı bekliyorum....
Saat 15: uğrulama diye bişi yok tabikide isteyen istediği zmaan çıkabilir :D adamları zorla kovmuş gibi omayak :D biz akşam 20:00 gibi çıkarız :)
oo güzel plan... ama abi şehrin hep aynı kısmında mı olacaz ya :D hani bi gün bi ucunda diğer gün diğer ucunda veya adalarda felan olsaydık ya...