ana bir darbede femoli abiden geldi :D
ana bir darbede femoli abiden geldi :D
yalansın femoli bırak bu ayakları
Terbiyesizlesme olum yalan soyleyecek neyim var . Son gunu gelebilecek durumu olursa neden gelmeyeyim insallah isler yoluna girerde bir mani olmadan gelebilirim ..
femoli bizi discoya götür........ :D:D
Mehmet canın saolsun diyelim, üzüldüm gerçekten kardeş ama yapacak bişey yok.
inşallah problemler hallolur da gelirsin.
daha da azalmayalım artık :)
ankara başlığında gelemeyebilirim yazmıştım, artık kesinleşti gelemiyorum :(
şu liste bir güncellense arkadaşlar...
Ben İzmir'i güncelleyeyim:
1.krakercocuk,
2.JASMINE,
3. oto izmir,
4.LeoN48,
5.husso
Toplamda 4 araç olacak.
Ben de Trakya'yı Güncelliyeyim;
1. WiSTaRiA : Orçun ÇABUK ( Kısmetse 9 Ekim Sabah 06:00 Hareket Saati )
2. chester: İlyas Köşkdere + 1 ( Kısmetse 9 Ekim Sabah 06:00 Hareket Saati )
Toplamda 2 Kırmızı Puntiş Olacak :):)
valla Ankara şu anda böyle : 12 araç görünüyor.
Cumartesi
1- serdar2362 & muz7694
2- grdede
Pazar
1- femoli
2- ferikci
3- Sertaç ustaoğlu
4- jagar (umut)
5- alpimmm (alper)
6- alperyonar
7- unik06
8- Tempesty & Galadriel
9- Bugra Ünlütürk
10- erhan0677
Alper muz7694 serdar abinin esi arac sayisi ile karistirmayqlim . Galadrielle tempesty de kari koca onlarda tek arac yani 12 arac felan simdilik insallah azalma olmaz cogunluk olur...
Ankara da artış olacağindan eminim.Ayrıca şenol hanım köylü olduğundan Bursa dan katılıyor oysa o da ankara tayfasında.Ben cts gelemiyorum pazar birlikteyiz inş.son durum şöyle;
Cumartesi
1- serdar2362 & muz7694
Pazar
1- femoli
2- ferikci
3- Sertaç ustaoğlu
4- jagar (umut)
5- alpimmm (alper)
6- alperyonar
7- unik06
8- Tempesty & Galadriel
9- Bugra Ünlütürk 10- erhan0677
11-GRDEDE__________________
soğuk ve yağışlı bir eskişehir bizi bekliyor arkadaşlar ona göre hazırlıklı gidelim..sonra orda zekat keçisi gibi titireyip kuyruğu titretmeyelim :D
Abi zekat keçisi ne çok merak ettim :)
Cumartesi gidecek arkadaşlar otel rezervasyonlarımızı bu 2 gün içinde yaptıralım bence.
Ben az önce Roof Garden ile görüştüm. Daha önce Eser Birmot aracılığı ile güzel bir fiyat almıştı ancak adamlar şu anda tek kişi 109,00 TL, iki kişi 139,00 TL fiyat veriyorlar. Sanırım onlarda Birmot gibi yan çiziyorlar.
Eser arkadaşımız bir kez daha görüştükten sonra bizi bilgilendirecek. En kötü Puntopalas ve Bravopalaslarda kalacağız :D :D
yasemin o otelcilerin başı dönmüş denize nazır oteldemi kalıyoruz arkadaş manyakmı bunlar..
web sitelerine baktım. Güzel bir otel yapmışlar ancak bizim burda deniz kenarındaki swissotel, hilton, crowneplaza ile fiyatları nerdeyse aynı ayarda . :S