tabiki yok öyle bir plan. sadece öylesine yazdım..yolu uzun olanlar var diye..
trafik pazar günleri çok yoğun.. çarşı içine girersek çıkamayız gibime geliyor.
evet haklısın cuma akşamından başlıyo zaten trafik ama bi otoparkla da anlaşıp araçları yarım günlüğüne oraya çekebilirdik dicem bi de milleti otopark'a götürmek dert olacak.. abi senin işin de zor ya eskişehri gibi sıkışık bi şehirde plan yapmak bu kadar insan için...
eskişehiri kim seçti ulen :D
9. cumartesi arkadaşımın düğünü var sakarya'da 10. pazara dönersem gelmeyi çok isterim
OPet ten aradılar şimdi. Küçük hediyeler dağıtacaklar..
Fırat Afişe Karacan Şirketler grubunun logosunu koyabilirmisin....
ayrıca Opetten Esra hanımında GP si varmış ve buluşmamıza katılacak.
Eser hediyeler nelermiş hediyelerin adedini ve adını koyun kayde değer bişi değilse hiç reklam alamaya gerek yok ;)
1 paket peçete 1 er adet kalem 1 tanede dandik bezdir muhtemelen :D
sen bi konuş esercim herkeze 1 depo yakıt versinler :D :D :D
:-)adem abi oha
logoyu koyalım koymasınada bu afişn basılma durumu varmı acep:)
Adem, çeyrek depo bile yeter be. Full depo batıracan mı adamları. ATV-Kanal D'ye reklam verse daha az tutar :D :D
olmuşken tam olsun dedim yasemin yarım işleri sevmem ben daha çeyrek depo mazot almadım hiç petrole girdimmi depo dolacak :D :D :D
burdaki şu muhabbetin güzelliğine bakınca bu grubun buluşmasını hayal bile edemiyorum muhteşem bi hafta sonu olcak insallah kazasız belasız bi buluşma olur
Listedekilerin 50'si gelse iyi bence. Pek de büyük olmayacak bu buluşma kanımca.
Son haftaya girince firelerimiz arttı maalesef. Umarım daha fazla artmadan süper bir buluşma yapacağız.
Küçük ölçekte düşünürsek İzmir 50%'den fazla fire verdi bile, toplamda benim tahminim oldukça iyimser kalıyor, haftaya görücez.
15 araba kalmayalımda sonunda :D
Muhtemelen bende gelemeyebilirim kesin demeyeyim ama son günü satmış gibi olmayayım diye şimdiden söyelyeyim :(
haha, iyi ki şimdi söyledin femoli, yoksa çok alınırdık :D imamla cemaatin olayını yaşar gibiyim :D La olm aylarca konuştuk, ettik, planlar yapıldı, hayaller kuruldu, bu nası iş la böyle!?
La olm daha onemli problemlerim var acik acik yazimmi .bula bula bu haftayi buldu kesin degil ama yine de soylemekte fayda var .son gunu olsa dahami iyi aksam aksam zopalamayim seni :)