Herkes fikrini yazarsa ortak yol çabuk bulunur düşüncesindeyim...
Herkes fikrini yazarsa ortak yol çabuk bulunur düşüncesindeyim...
eser,
benimde gönlüm izmirden yana uzun zamandır gitmiyorum görsem iyi olur AMAAA izmir olsun dersek uç nokta olacak herkez için gelme şansı azalacak haksızlık etmemek adına izmiri elemek gerekli diye düşünüyorum.
ankara için oy kullandım ortak nokta her taraf için uygun olur diye.
katılım heralde 70 araç civarında olacak gibi görünüyor ankara ne kadar sıkıntı olur bizim için onuda ankaralı arkadaşlarımız bilgi verirlerse sağlıklı olur.
ankara sıkıntı olursa eskişehir uygun olur heralde?
abi esk de okadar aracı barındıracak neresi var
euheheh iyi dedin:D olmadı özdilek var tedarikçi:D
Eskişehir gelişen bir şehir.... henüz tam gelişmesini tamamlamasada.....
iki adet büyük yaşam parkları var içinde restoranlar, çay bahçeleri var. otoparklarda 500-600 civarı araç kapasiteli.... eğer ki olursa buralardan faydalanabiliriz.. 222 park var disco, canlı müzik, restorant, cafe bar tümüyle bir arada sunulduğu ortam otoparkıda müsait... yani burası bir Ankara bir İZmir bir İstanbul değil ama. her şeyiyle güzel ve yaşanmaya görülmeye değer yerler var..
5 yıl kaldım orda:D
Biliyorsun buraları demek... Fırat ben Eskişehir illede olsun demiyorum.... İzmir Ankara İstanbul farketmez...ama yapılırsada elimden geleni yapmaya hazırım.. neresi olursa oraya geleceğim. Eskişehir den tek başıma da olsa katılacağım. (ki Şuan Eskişehirli üyelerden ses yok.)
her ilde sorun olacak.... Espark ı bilirmisin. böyle buluşmalara sponsor olduklarını çok gördüm... en son twingocuların sponsoruydular. bize niye olmasınlar.. iş sadece gidip görüşmekte.... 1500 araçlık otoparkları var...
Karar kılalım artık yaa :(
evet esparkın otoparkı baya geniş...hasan polatkandada bi konvoya çıkarıs artık :D
Ankat sonucunda ne çıkarsa orada yapıcaz diye anket açtık sonuçta.. Zaten kazanan belli gibi bişey arkadaşlar ANKARA...
Anket sonucuna göre şuanda Ankara gibi gözüküyor. Trafik konusunda bize ankaralı arkadaşlar yardımcı olmalı ve belkide Ankarada bayaa namı büyük bir servis sponsor olursa trafik işi çözüme ulaşır...
Ankara yada Eskişehir yada İzmir yada İstanbul hiç fark etmez.. Ama Eser arkadaşımında dediği gibi Ankara buluşması yeni oldu ve orada tekrar bir buluşma yapılmasına sıcak bakılırmı o mechul.. İzmir İstanbul gibi illerimizde gelecek olan arkadaşlarımıza uç nokta gibi bişey olucak.. Orta yer ya ankara yada eskişehir olmalı.. Tabi biraz öncede dediğim gibi yakın zamanda buluşma yapılmasından dolayı Ankaraya nasıl sıcak bakılırmı bilinmez... Ortak bir nokta bulucaz arkadaşlar...
abicim ankara ankara dıosunuzda..hiç bir ankaralıdan ses çıkmıyo..adamlar istemiyo gelmemizi:D
Ankara ankette lider giderken ilginç tartışmalar olmuş. Ankara hem herkese yakın tam ortada hem de büyük şehir daha çok ses gelir. Hem barınma sıkıntısı olmaz hem de çok mekan var gidecek.En önemlisi ANITKABİRin önünde bir toplu foto çekilse herşeye değer. bir de çelenk koyuldu mu sayende rahat ve mesut yaşayan mal edinebilen Türk Grande Puntocuları diyerek Atamıza sunmuş oluruz minnetimizi.
oyumuzu kullandık karara saygı gösterip maximum katılım sağlamak görevimiz...
inşallah ses getirecek bir buluşma olur....