-
bana zemheri ay'ı desenizde uyar ölüm zulum olmadığı sürece her yere giderim gidip gelmeler eksik olmuyor araya birde izmir veya eskişehir sıkıştırırım :)
-
evet arkadaşlar
buluşma yapacakmıyız yapmayacakmıyız bunu kararını verelim...
-
bence tarih belirlensin ve liste olsun belli bir kota sayısı altında kalırsa kişi sayısı ertelensin derim
-
tarihi ben belirleyim mi...
-
bide tarih anketimi yapıcaz simdi yoksa:D
-
yok yazıyorum ya 9-10 ekim olsun yada 18-19 eylül... ikisinden birini seçelim...
-
-
işte fikir verin yazalım...
-
Bayram tatillerine denk gelmesinde Eylül veya Ekim fark etmez benim için
-
-
Bence tarihler güzel dee....
Yer neresi o kesin belli oldu mu ki?
-
-
-
Tamam O zaman Belirledik gitti...9-10 ekim de Eskişehir de buluşuyoruz.....
Lİste Başlasın.....
1- Scottie : Eser HÜNER
-
1- Scottie : Eser HÜNER
2- adem TAHİROĞLU
-
Güncel liste....
1. Scottie : Eser HÜNER
2. ademtahir : Adem TAHİROĞLU
haydii.. yokmu artıran...
-
1. Scottie : Eser HÜNER
2. ademtahir : Adem TAHİROĞLU
3. hsyn28 : Hüseyin YAVUZ
-
Arkadaşlar bence 29 ekim olsa daha iyi olur cuma gününe denk geliyor ve birçok çalışan arkadaşımız cumartesi çalışmıyor hafta sonu gibi olur katılım artar diye düşünüyorum yine siz bilirsiniz yer konusuna gelince benim fikrim İzmir yada Ankara diye düşünüyorum ama Eskişehirede gelirim farketmez bence tarih ve yer için tekrar anket açalım hem tarih hemde yer oylansın tekrar sonuca göre neresi çıkarsa orda yapalım ankaraya oy verenlerde birdaha düşünmüş olurlar ankaradan ses çıkmadı çünkü yinede sizler bilirsiniz...
-
Özkan kaç gündür anket açık.. sadece oy kullandılar hiç tepki vermediler.. bizde dün akşam böyle karar verdik.. ben herkesin fikirlerine açığım... benim için no problem.. nasıl yapalım derseniz öyle yapalım..
-
29 Ekim olursa ben katılamam arkadaslar işim geregi bayram hariç resmi tatil sayılmıyor digerleri.tabi katılım artacaksa bu tarih olsun tabi ki ve bende şantiyede işler yogun olmazsa yine gelirim.Bu arada eskişehir de de birtek Eser abi gönüllü tek basına bu sorumlulugu halletmek zor olmasın abi bir yandanda calısıyorsun.