Aynı sorun bendede var, 2 defa servis boruları izole etti ama kışla birlikte gıcırtı ve vurma sesleri aynen geri döndü, ısınınca problem kalmıyor.
Aynı sorun bendede var, 2 defa servis boruları izole etti ama kışla birlikte gıcırtı ve vurma sesleri aynen geri döndü, ısınınca problem kalmıyor.
Merhaba arkadaşlar bendede aynı problem oluyor. Havanın soğuk olmasından dolayı genleşmeden kaynaklanıyor bence. Gögüste kullanılan mazemenin kalitesizliğide var tabi. Hatta benim ön camın altındaki havalandırma ızgarası bile tırnakları kırılarak attı. Yapıştırmaya kalktım ama yemedi fiyatıda 140 tl miş. Bakalım ne yapacaz.
havalandırmanın ızgarasının kalkma olayı bendede oldu, bir kere geçtiğimiz yaz garantiden değişti. şimdi tekrar kalktı yine garantiden parça siparişi verdiler değişecek. garantin varsa uğraşma hiç 140 lira verilirmi. o parça acayip kalitesiz birde zannedersem ön göğüsün yamukluğundan kaynaklanıyor. kasıldıkça birde sıcak soğuk zamanla tırnaklar dayanamıyor ve bırakıyor kendini. bu aralar çok şikayetçiyim arabandan. kaloriferin fanından zırıltı sesi geliyor, şoför koltuğunun süngeri parçalanmış garantiden değişti şimdide aynı koltuğun kumaşında sorun var onun içinde sipariş verdiler oda garantiden değişcek. valla garantide olmasa çekilcek gibi değil, daha 1 yaşında araç...
bu sabah ben de bir bakim dedim.... ön camım altındaki ızgaranın sol tarafı hafifçe kalkmış.... biraz bastırdım amaolacak gibi değil...
bir zararı olmaz diye düşünüyorum ama şu ufak görüntü bozucu şeyler yok mu ????
neyse, avcılardaki servisi aradım. parça fiyatına 136 tl dediler. nerde üretildiğini sordum türkiyede dediler. bilginize...
ayrıca o sol tarafın hafif kalkması nedeni ile tekrar yerine oturmaması da ilginç.. nasıl bir mekanizma ??? krılacaktı bastırırken sabah .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri