Ben de lastik alacağım kış iyice bastırmadan, 60.000 'i devirdik hala ilk lastikler duruyor.Niyetim Michelin energy almak ama fiyatları hakkında pek bilgim yok açıkcası.
Bu arada lastik ölçüleri 185/65/15
Tavsiyelerinizi bekliyorum,saygılarımla...
Ben de lastik alacağım kış iyice bastırmadan, 60.000 'i devirdik hala ilk lastikler duruyor.Niyetim Michelin energy almak ama fiyatları hakkında pek bilgim yok açıkcası.
Bu arada lastik ölçüleri 185/65/15
Tavsiyelerinizi bekliyorum,saygılarımla...
Teşekkür ederim tavsiyeniz için,ama kış lastiği düşünmüyorum,4 mevsim kullanacağım.Zaten bagajdan zincir eksik olmaz. İhtiyaç olduğunda kendim rahatlıkla takabiliyorum.Yaz kış taktır söktür çok uğraşmak istemiyorum açıkçası.Ayrıca depolama sorunu da ayrı bir dert.Saygılarımla...
Antalyada yaşadığınız için kışı zincirlerle atlatmak mantıklı olabilir bence de ama benim gibi Bolu'da yaşasaydınız lastikleri söktürüp taktırmayı zincirleri söküp takmaktan daha kolay bulurdunuz. Ayrıca çok karlı bölgelerde yaşayan insanlar için zincir çok güvenilir bir çözüm değil. Çünkü arkanın kayma riski yüksek oluyor.
Dört mevsimler için ben de arayış içerisindeyim. Nisan sonu Mayıs başı gibi değiştirmek gerekir sanırım.
Aslında sürekli Antalya'da değilim,sıkça Afyon'a gidip geliyorum hatta İstanbul,Tekirdağ vs. Geçen sene sadece 1 kere sıkıntı oldu zincir taktım ama 50-60 km hız ile yol bitecek gibi değildi.Bir süre sonra söküp ESP'ye kuvvet deyip 80-100 devam ettim.O gün kaç defa devreye girdiğini sayamadım bile...
Bugün Michelin Energy 185/65/15 T siparişi verdim cumaya takılacak. izlenimlerimi paylaşmaya çalışacağım.Bu arada tanesi 150 ytl'den...
Düzeltme;üretim tarihi eski olunca iptal ettim siparişi.H grubu taktırdım aynı ebatta hem de tanesi 120 ytl den..üstelik taksitle..
B250 den sonra inanılmaz bir değişiklik oldu,bu kadar mı rahatlar araç...Sanki ayağınızı vuran köseleden sonra hafif spor ayakkabıya geçiş gibi...Yol performansını da haftaya yazarım artık,saygı ve sevgilerimle...
Konu krsd tarafından (18/12/2008 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: Fiyat değişikliği
Demi yani kürşat bey çok yol aldiniz o arabaylan ben bilirim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri