Fatih, Nokian Marka Lastikler ses konusunda en iyi olanlar.Bence bunları denemelisin...ı
arkadaşlar arabamı ilk aldığım anda yol sesini içeri çok fazla almasından şikayet ettim ve haala da ediyorum
B segment arabadan fazla konfor beklemek iyimserlik olur ama şu yol sesini azaltmak için fiyatının pahalılığını hiiç dikkate almadan bi lastik tercih edersem faydası olurmu?
yeni lastik alacağım ve tek isteğim yol sesini içeri mümmmkün olduğunca az veren bi lastik olsun istiyorum.
yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim,
iyi bayramlar.
Fatih, Nokian Marka Lastikler ses konusunda en iyi olanlar.Bence bunları denemelisin...ı
Az önce Honda Accord un birinde Yokohama Decibel adında bir lastik gördüm. Az ses alma olayıyla alakalı olduğunu tahmin ediyorum. Araştırılmalı bence.
nokian uygun fakat senin araca uygun ebetta lastik nokian da yok. En güzeli Michelin Energy Saver taktır.
Follow Me If You Can.
nokian süper bi lastik bundan 6sene önce corsa gsi mıza almıştık sesin yanında performansıda çok iyiydi
hiç gerek yok,
gideceksin ziebart'a
araç altı ses yalitimi yaptircaksin benim gibi.
sonra sessiz sessiz yoluna devam edicen![]()
sesden sıkayet etmeyen tek benmıyım acaba yalıtım fena degıl bence.birde bıldıgım kadarıyla sesi ve tuketımı azaltmak icin yumusak hamur mu lastik almak lazım?
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
anladigim kadariyla arac alti yalitimdan memnunsun kaca maloldu acaba?
kesinlikle ve kesinlikle lastiklerden kaynaklanıor o ses. benim arabamda bridgestone b250 ler var. yazın performansına diyeceğim hiç bir şey yok. Bugün kış lastikleri almak çin çıktım, lassa snoways era aldım. inan ses mes kalmadı arabada. hemd kış lastiği olmasına rağmen!!!. b250 lerimden kat kat sezsiz. sende yumuşak hamurlu, iyi bir lastik alırsan eminim sıkıntın kalmayacaktır.
bence ses yalıtımı konusunda fazla iyimser bakmayın! bildiğim kadarıyla fabrika çıkışında yapılmayan bir yalıtım işleminin açığını bu tür işlemlerle kapatmak çok zor! en fazla yapılabilecek olan Enginin yaptırdığı zibart + kapı içi ses yalıtımı (würth, 3M, zibart) + hafif jant ve doğru lastik... ha bir de lastik havalarını helyum denemek gerek!
ziebart ses yalıtımı kac paraya mal olur arkadaslar....
İmkanın varsa ses yalıtımı en iyisi tabiki ama ben şunu söyliyeyim michelin enerjiden sonra toyo proxes4 japon malı lastik taktırdım ve sesi ne kadar azalttığını duyunca baya şaşırmıştım tabi belli bir kilometreden sonra lastik sertleşip ses çoğalırsa orasını bilemem ama kullanıcı yorumlarını okudum test sonuçlarına baktım ve öyle almıştım test sonuçlarında michelin enerji 5 üzerinden 4.7 almış toyo proxes4 4.8 almıştı
Kesinlikle katılıyorum. Arabayı alalı bir buçuk hafta oldu(ikinci el). Bende de 120yi geçtiğimde arabada anlaşmak için bağırmak gerekiyordu. Çok rahatsız edici bir durum olmasına rağmen araba o kadar hoşuma gitti ki dayanamadım aldım. Sonra kış için 4 tane kar lastiği aldım Lassa Snoways 2 Plus. Arabada ses namına hiçbirşey kalmadı. Şimdi rahatlıkla 140-150 yapıyorum rahatsızlık duymadan. Acaba yazlık lastikleri alırken ne almalıyım onu bilemiyorum.
michelin energy'i tavsiye ederim...
Daha önce kulandım lastik değiştirirken de tercihim o olur..
ben dunlop sp30 larımı yeni değiştirdim dunlop sp sport 01 ile,öteki lastiklere göre baya sessiz fiyatıda internette 100 ytl 185/60/15 için.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Hankook CENTUM H720 185-65 R15 4 mevsim lastigi onerebilirim. Ilk aldigimin uzerinden 1 sene - 35 000 km gecti ve tatminkar performansini korumaya devam ediyor. 2 ay once abdul kadir ozcan'da tanesi 70 ytl+kdv idi. Yol sesi ve hamur sertligi acisindan da memnun kalacaksiniz.Kar ve buzda da kullandim, gayet makul. Tek dezavantaji, 4 mevsim olmasi itibariyle silika bazli hamurun yola yapisarak yakit tuketimini 100 km mesafede ortalama 0,2 lt arttirmasidir. Umarim ihtiyaci olan arkadaslar icin bir cozum olur.
1.3 MJ Act 75 HP, 5 lt/100km
Teşekkürler arkadaşlar. Good Year kullanan oldu mu peki aranızda? Babam yılların tır şoförüdür ve şu an en iyi lastik Good Year diyor. Sizin kulağınıza Good Year ile alakalı olumlu yada olumsuz eleştiri geldi mi?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri