Alıntı ilkersezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar nadir dayı ben ilker hoca . bir hafta kadar önce geldim aynı şikayetleri anlattım ama bir sonuç alamadım genel olarak şikayetim yukarıda yazılanlarla aynı (araba kütük gibi, amortisörler çok sert, ön amortisörlerden lakır, lakır diye seslsr geliyor arka amortisörler küt küt diye vuruyor) herhangi bir tümsekten geçer iken araba komple havalanıp geri iniyor . uzatılmış garantim devam ediyor benim takozlarada bakabilir misiniz yoksa bende mühendis abinin yaptığı gibi sıvı gres ile yağlama yöntemini mi deneyeyim. benim kanımca bizim arabalarımızın alt takımlarında genel bir proplem var ve bu durumu fıat yada tofaş üzerine almıyor bizde böyle bocalayıp duruyoruz. arabalarımızdan genel anlamda memnunuz ama bazı sorunlar bizi arabalarımızdan soğutuyor. selamlar saygılar NADİR DAYI seni seviyorum.....

Merhaba Nadir Dayı ben de aynı sorundan muzdaripim ne yapmam gerekir ? Ben de adanadayım ama beni arabamdan soğutan bu sorundan kurtulmak için mersine de gelirim. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.