Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İstanbulda illaki sargı tamiri yapan yer vardır ama dediğim gibi orjinal sargı ve soketlerde yapacakları lehimlemelerde bahsettiğim püf noktalara dikkat etmeleri lazım. Eğer soketlerin sargıyı tutan noktlarını keserler soğuk ve sıcağa karşı yapışma ve sertleşme yapmayan yağ kullanılırsa orjinali gibi olur. Ama buna dikkat eden çok az yer var. Cruise controllü kol gerçekten şu ara çok pahalı. 150-200 TL ye yapabilen bir yer varsa denenebilir. Yakınımda olsaydınız sargıyı tedarik ettiğinizde ben size onu orjinaline yakın yapardım. Cebinizden sadece sargı ücreti çıkmış olurdu. Ama uzaktayız maalesef.
ince dusunceniz karşılıksız yardım teklifiniz icin inanın cok tesekkurler.. Ve eminimki masallah cok da guzel saglam yapardınız, Kismet arada sehirler var İstanbuldan bir ihtiyacınız, bir isteginiz olursa, mesaj atın, kargolarım:=) tesekkurler tekrardan tamir etmiş gibi oldunuz..
Dediginiz gibi dikkat eden bahsettiginiz hassasiyeti gosteren cok az usta vardır, onalrı da bulması mesele.. Bir tane bulduk o da bartında cıktı:=)

@xzvolkanzx, 525 TL dediginiz cruise kontrollu unite mi? bazı kişiler opebildikleri kadar opebilmek istiyorlar sanırım, farklı farklı tamir fiyatları cıkıyor