Bende de takılma yapar gibi oluyordu. Yeni yapmaya başladığında her çevirişte bir yere takiliyormuş gibi tık-tık-tık ses çıkarıyordu. Opar 2 adet amortisor takozu 100er lira ve 100 lira da işçiliğe toplam 300 liraya maloldu 10 gün önce.
Bende de takılma yapar gibi oluyordu. Yeni yapmaya başladığında her çevirişte bir yere takiliyormuş gibi tık-tık-tık ses çıkarıyordu. Opar 2 adet amortisor takozu 100er lira ve 100 lira da işçiliğe toplam 300 liraya maloldu 10 gün önce.
öncelikle güle güle kullanın. aklıma takılan varken yeni gelmiş birisi olarak size sorayım. sizin sürekli gittiğiniz bir ustanız yokmu. o gün ne arıza verdiyse en yakın ustayamı gidiyorsunuz. bu nasıl bir işçiliktir bir amortisör takoz değişimine 100 lira vermek. iyi bir usta bulun, hatta forumdan tavsiye alın. bir çok ustamız var 50 liralık şeye 100 lira istemeyecek. şurda daha 3 ay oldu olmadı, takoz değişimi + sürtme sesini bulamayan 13 yıllık ustamın bulamadığı sorunu halletmesi + yağ ve filtre değişimleri hepsi içinde 50 lira işçilik. kusura bakma gelir gelmez sana patlamış gibi oldu ama senlik bir durumda değil. yeri gelmişken yazmak istedim tekrar kusura bakma. tekrar hayırlı olsun güle güle kullan.
Estağfurullah, bilgilendirmeleriniz için tesekkur ederim.
Açıkçası bu ilk arabam ve 3 aydır kullanıyorum. Herhangi bir ustam yok. Şoförlüğüm de yeni. Tamir-Bakim piyasasindan haberim yok. Bir kaç kişiye sordum öyle gittim ustaya. Iki takoz değişimine 50+50 =100 lira aldı. Bir iki yere daha sormuştum ikisine 150 ve 200 lira fiyat veren de oldu. Gebzede oturuyorum, tavsiyelere açığım.
Konu yastoto tarafından (03/01/2019 Saat 10:20 ) değiştirilmiştir.
Bende gebzedeyim hepsi pahalı ucuz olan yerlerde anlamıyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri