aynı sorun bizim aracımızda da vardı. sanayideki usta ilk önce makineye bağlayıp açalım dedi. fiyatı 100 lira ama sana 80 liraya olur dedi. bende tamam, deneyelim dedim. sonra biraz düşündü, dükkanın karşısındaki parçacıya beraber gittik. peteğin yan sanayisinin fiyatını sorduk. 120 lira olduğunu duyunca bana döndü; direk değiştirelim dedi. bende olur dedim ama petek parçacının elinde yoktu. neyse 1 hafta sonrası için anlaştık, ben eve döndüm...
eve döner dönmez pedalların yanındaki kapağı açtım. petek girişlerindeki boruları sıkan kelepçelerin alyan anahtar ile açılabileceğini tespit ettim. hemen sistemdeki suyu radyatör dönüş borusunu sökerek boşalttım. biraz uğraştıktan sonra petek artık sökülmüştü. maalesef işlemi fotoğraflama şansım olmadı. ama içinden çıkan pisliğe hayret ettim. çıkan peteğin içine kaynamış su ile seyreltilmiş porçöz vbg. birçok kimyasal uyguladım...ancak çareyi "aspirin" adında milyoncularda 3 liraya satılan temizlik maddesinde buldum. araç o akşam dışarı çıkmayacaktı. bende peteğin içerisine bolca aspirin ve sıcak su doldurarak 1 gece beklettim

ertesi gün son durulamaları yaptıktan sonra montaja geçtim. işi sağlama almak isteğim için boruların peteğe takıldığı kısma sıvı conta sürdüm. birkaç saat kurumasını bekledikten sonra sistemi su ile doldurdum. sızdırma belirtisi yoktu, buna gerçekten sevinmiştim, zira peteği deldirme tehlikesi hayli yüksekti

sistemin havasını atması ve tam sızdırmazlık kontrolü için yaklaşık 100 km yol yapmasını bekledim. sonuç mükemmeldi

kaloriferimiz artık sıcak üflüyordu...
daha sonra sistemdeki sade suyu tamamen boşalttım ve antifriz ekledim.
dikkat edilecek hususlar....
-petek içerisine kimyasalları seyrelterek dökün. aksi takdirde delinebilir.
-sitemin havayı atması için aracın biraz yol yapması gerekiyor ve sürekli su miktarını gözlemlemeniz şart.
bu anlatımı görseller ile destekleyemediğim için üzgünüm. inşallah bir dahaki sefere

Yer imleri