Sayfa 5/12 İlkİlk 123456789 ... SonSon
223 sonuçtan 81 ile 100 arası

Konu: Direksiyon üzerindeki Radyo-cd çalar Tuşlarinin Aydinlatmasi

olçum gönülşen
    CarChaRodoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    35 CAP 08
    Edilen teşekkür: 5

Arabamı 2 gün önce teslim aldım logo "mavi" direksiyon ışığı yanıyor, yol bilgisayarı 3 satır, şasi numarası 203 ile başlıyor.
    Benimki ile birlikte bir tane daha punto dynamic vardı teslim edilmeyi bekleyen "kırmızı" logolu ve ışıkları çalışmıyordu ayrıcada yol bilgisayarı active ile aynıydı onun için hiç logonun rengine takılmadım

erdi acar
    ERDİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 43

arkadaşlar bizde bu gun gp aldık ama öyle bir sorun yok direksiyondakı aydınlatma ışıkları yanıyor

Mehmet ŞEN
    msen78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34VH1177
    Edilen teşekkür: 4

Alıntı serhatartun41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar aynı soruna sahip bir araç yarın servise gelecek konu ile ilgili durumu yarın akşam sizlerle paylaşacağım.benim elime geçen bilgi bu şekilde

Madem öyle, fabrika ile iletişimin var konu ile ilgili fabrikadan siz servislere gönderilen resmi yazıyı forum sitemizde bizle paylaşmak istermisin???? Ben arabamı alalı 1,5 ay oldu şasede 204 ile başlamıyor fakat yetkili satıcının verdiği tek cevap; 2008 modellerin tamamı
    bu şekilde.
    Konu msen78 tarafından (20/02/2008 Saat 20:48 ) değiştirilmiştir.

C E
    cenkeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 45

Alıntı msen78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem öyle, fabrika ile iletişimin var konu ile ilgili fabrikadan siz servislere gönderilen resmi yazıyı forum sitemizde bizle paylaşmak istermisin???? Ben arabamı alalı 1,5 ay oldu şasede 204 ile başlamıyor fakat yetkili satıcının verdiği tek cevap; 2008 modellerin tamamı
    bu şekilde.
    Arkadaşım banada defalarca aynı cümle söylendi ama ikna olmadım ısrarla call centerı aradım ve forumda ışıkları yanan ve yanmayıp yaptırılan arkadaşları örnek verdim uzun telefon görüşmeleri yaptım sonuç olarak parça ücretinin yarısına yapmayı kabul ettiler ve beni burada istediğim bir servise yönlendirdiler. Aslında bunu bile vermemem gerekiyordu ama telefon görüşmelerinden sıkıldım ve iş saatlerinde sıkıntı olmaya başlamıştı kabul ettim 50 ytl karşılığında bu işi yaptırdım.

wolf1965 Wolf1965
    Wolf1965 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 15

Merhaba;bende aralık sonun da siparişini verdiğim GP 1.4 Fire 77 Bg.Dynamic model arabamı bugün teslim aldım.Direksiyon üstündeki ışıklar yanmıyor,dijital ekran 3 satır çıktı,forumu okuduğumdan ve bu ışık şikayetini bekleme süresinde dile getirdiğimden satış danışmanım hazırlıklıydı,abi bak fiat'dan yazı var elimde dedi ve kağıdı tutuşturdu...Sayın bayimiz,italya ürün tanımlamasındaki değişiklikden dolayı GP modellerinde 2046739 ve diğer versiyonlarda 2046524 şasi numarasından başlayarak vs.vs.vs.ışıklandırması iptal edilmiştir,bilgilerinize diye bir yazı...
    Yazının bir fotokopisini verdi,akşam üzeri saat 17 civarlarında arabayı teslim aldım gece kullanımında daha el alışkanlığıda olmadığından kumanda etmek bayağı zor oluyor.Garantiden bunu değiştir dediğimde abi nasıl yapalım baksana yazıya dedi,peki ben bir araştırayım dedim ama seni arayacaklar şikayetini dile getir ve fiat'a bu konu hakkında mail at biz zaten bu konudan sıkıntılıyız dedi..
    Bu ışıklandırma dışında yaklaşık 30 km yol yaptım,ilk intibalarım tatmin edici ve hoşuma gitti...Fiyat-fayda-konfor olarak iyi bir araba şimdilik.Diğer görüşlerimi de km yaptıkça buraya aktaracam ve burdaki bilgileri ve paylaşımları okuyacam...
    İyi geceler...

özzz .
    ozkan6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 16

Bence mutlaka yapmaları gerekiyor,aynı sorun 10 gün önce sıfır aldığım aracımda da vardı,İzmir Birmota gittim,ücretsiz hemen değiştirdiler ışıklısıyla,gece gerçekten ışıklı tuşlar işe yarıyor,başka bir serviste belki değişim olabilir.

Hakan Duman
    discrepancy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 12

Peki arkadaşlar bu 3 satır ekran yerine 2 satır ekran ile karşılaşanlarda bir gelişme var mı ?. Fiat bu sorunu halletmiş anlaşılan eski modellerde olan bize oldu

Volkan Varol
    VGV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 VGV 41
    Edilen teşekkür: 2

Bende kısmetse yarın alıyorum arabamı 1.3 90hp dynamic valla bu gün ilk 1.3 multijet motor üretimiyle ilgili yasanan problem haberini okuyunca canım sıkıldı. Burada direksyon üstündeki tuşların aydınlatmaları ve 3 satır bilgi ekranı sorunlarını okuduktan sonra baya bir keyfim kaçtı. Tuş aydınlatmaları konusunda diyecek çok fazla birşeyim yok ben bu olayı bu forumda öğrendim daha önce aydınlatma olduğundan bile haberim yoktu ama bana dynamik ve activ versyonlar arasında ki farklarda bilgi ekranının dynamiklerde 3 activlerde 2 satır oldugu söylenmişti. Açıkcası yarın 2 satırlı bilgi ekranı görürsem çok ciddi canım sıkılacak ve forumdan okuduğum kadarıyla tuşların aydınlatmasını parasını verip yapanda var bedavaya getirende fakat bilgi ekranını değiştirtebileni hiç okumadım. Böyle bir imkan varmı bilgisi olan varmı

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Aracın hayırlı olsun Volkan.Denildiği gibi tuşların ışıklandırmasının değişimi kolay ama yol bilgisayarı ekranı tek başına değişmez.En azından komple gösterge tablosu değişmeli...

Hakan Duman
    discrepancy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 12

Açıkçası bu iki satır keran sorununu çözen duymadım ama galiba yeni gelenlerde bu sorun düzelmiş, inşallah size 3 satrılı ekran gelir

Gerçketen 30 milyalrık arabaya 2 satırlı ekran hiç gzüel durmuyo

HH TT
    mimarchi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 9

Araştırma İnceleme

Bende grande punto fire 77 hp dinamic ,otomatik vites siparişi verdikten sonra bu forumu keşfettim malesef...Bu 3 satır ve ışık sorunu olayı keyfimi kaçırdı
    Teslim aldığım dakika derin inceleme içine giricem sanırım

özzz .
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri

Otomatik vitesli modellerde ekran 3 satır oluyor ,2 satır sorunu düz viteslilerde.

Süleyman ÖZEN
    çaylak-fırlama suleymanozen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 BSY 25
    Edilen teşekkür: 75

Alıntı ozkan6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün İzmir Birmotta direksiyondaki düğmeleri ,ışıklı olanıyla değiştirdiler,hiç bir ücrette almadılar,personel ilgili,güler yüzlü.
    -hayrlısı olsun ışıklarınızın
    -bu uygulama için randevu söz konusumu ???
    -ben daha önce gittiğimde elektrik aksamı kontrol edilcek bu yüsden randevu demişlerdi..ama cooookk büyük bir bakım tarzı bişiy olmadığı için bana sacma geldi 2dkkalık iş var.bakmanın baktıktan snra ne yapılcağını ozmn söylemeleri dha mantıklı...
    Sadece bana bak !
    Bana yalan söyleceksen önce gözlerimle anlaş !
    Ancak bu komplo beni yıkabilir, dayandığım destekler devrilir.
    Çirkef ”Kaf-kef” deme ne olur..
    Tek başınalığın yolcusu tek olur….

Volkan Varol
    VGV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 VGV 41

Arkadaşlar selam forumda yine bu ana başlık altında (teknik yardım) "arıza mı?" konu başlığında belirttiğim sorun nedeniyle dün aracımı servise götürdüm götürmüşken direksyon üstündeki aydınlatmaların yanmadığınıda söyledim. Adamlar hiç şase numarasını filan sormadan bakalım dediler akşam saati olduğundan dün gösteremedim ama cumartesi götüreceğim bakalım ne olacak.

özzz .
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı suleymanozen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -hayrlısı olsun ışıklarınızın
    -bu uygulama için randevu söz konusumu ???
    -ben daha önce gittiğimde elektrik aksamı kontrol edilcek bu yüsden randevu demişlerdi..ama cooookk büyük bir bakım tarzı bişiy olmadığı için bana sacma geldi 2dkkalık iş var.bakmanın baktıktan snra ne yapılcağını ozmn söylemeleri dha mantıklı...
    Teşekkür ederim,ilk servise gittim,ellerinde ışıklı tuş takımı yoktu,hemen o gün sipariş verdiler,ertesi gün bursadan geldi,birmotta böyle yürüyor genelde sanırım.dediğiniz gibi 2 dklık bir işlem sonucu,tuş takımı değiştiriliyor.
    Biraz ısrarcı olun bence öyle elektrik aksamı falan kontrol edilecek denidiğinde,çünkü sorun sadece direksiyondaki düğmeler.Birmota gidin servise girerken Murat Bey var (soyadı Göney), sizinle ilgilenecektir.

Tuğrul Güçlü
    tguclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yağmur Gri

Alıntı ozkan6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otomatik vitesli modellerde ekran 3 satır oluyor ,2 satır sorunu düz viteslilerde.
    Selam
    Bende dizel dynamic model var fakat ekran 3 satır.
    Direksiyon kumandası ışıkları bende de yok ilk fırsatta servise götüreceğim.
    İstanbul'da bu işleri en ilgilil alakalı yapan teknik servis neresidir bilen var mı?

Alp Atsrr
    gralpt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1

Merhabalar;

Benimkini de (77 bg dynamic) aralık 2007de aldım. 2 satır ekran ve ışıklar yanmıyor. Servise söylediğimizde artık bu şekilde olduğunu söyleyip üzerlerinden attılar. Tofaşa mail yazdım. Onlarda arayıp bir çok kişiden bu şekilde şikayet geldiğini, durumu Fiata ilettiklerini ve şu aşamada ücretsiz değişim gibi bir opsiyonun olmadığını söylediler. Açıkcası 2006 modelde bile olan bu özelliklerin 2008 modelde olmaması üzüntü verici. Fiat ileri gideceğine geri gidiyor. Çok araştırarak ve beğenerek aldık bu arabayı ama ufak tefekte olsa bu sorunlar can sıkıcı. En basiti motor kaputunu aldıktan 1 ay sonra bir açtık bütün elektirik kablolarının korumaları yerinden çıkmış.

Tuğrul Güçlü
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yağmur Gri

Haber Bilgilendirme

Alıntı gralpt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar;

Benimkini de (77 bg dynamic) aralık 2007de aldım. 2 satır ekran ve ışıklar yanmıyor. Servise söylediğimizde artık bu şekilde olduğunu söyleyip üzerlerinden attılar. Tofaşa mail yazdım. Onlarda arayıp bir çok kişiden bu şekilde şikayet geldiğini, durumu Fiata ilettiklerini ve şu aşamada ücretsiz değişim gibi bir opsiyonun olmadığını söylediler. Açıkcası 2006 modelde bile olan bu özelliklerin 2008 modelde olmaması üzüntü verici. Fiat ileri gideceğine geri gidiyor. Çok araştırarak ve beğenerek aldık bu arabayı ama ufak tefekte olsa bu sorunlar can sıkıcı. En basiti motor kaputunu aldıktan 1 ay sonra bir açtık bütün elektirik kablolarının korumaları yerinden çıkmış.
    Selam
    Ben de aracımı yaklaşık 3 hafta önce Küçükyalı Birmot'tan teslim aldım fakat ışıklandırmalar yok.
    Servise telefon ettim yeni bazı üretimlerde olmadığnı söylediler. Buna karşılık ben de Aralıkta 90bg dizel dynamic alan bir arkdaşım da bu sorunun olmadığını söyledim , kendisi ise bana (servis sorumlusunun kişisel görüşü olabilir) 75bg dizel araçların çok satıldığı için Fiat'ın böyle bir yola gittiği doğrultusunda görüş verdi ve tuşların ışıklandırılması için olması gereken bir modülün araçta olmama ihtimali bulunduğunu söyledi.

Neyse ,uzun lafın kısası ; sonuç olarak benden aracımın ruhsatını fakslamamı ve kontrol edeceğini söyledi.

Yaklaşık 31000 ytl verdiğimiz araçlarımızda Fiat'ın yada Tofaş'ın altı üstü 4 tane ledled kaçınıyor olması çok anlamsız. CD deki parçayı değiştirmek isterken kaza yaparsak bunun bedelini kim ödeyecek ?

Tuğrul Güçlü
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yağmur Gri

Alıntı tguclu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam
    Ben de aracımı yaklaşık 3 hafta önce Küçükyalı Birmot'tan teslim aldım fakat ışıklandırmalar yok.
    Servise telefon ettim yeni bazı üretimlerde olmadığnı söylediler. Buna karşılık ben de Aralıkta 90bg dizel dynamic alan bir arkdaşım da bu sorunun olmadığını söyledim , kendisi ise bana (servis sorumlusunun kişisel görüşü olabilir) 75bg dizel araçların çok satıldığı için Fiat'ın böyle bir yola gittiği doğrultusunda görüş verdi ve tuşların ışıklandırılması için olması gereken bir modülün araçta olmama ihtimali bulunduğunu söyledi.

Neyse ,uzun lafın kısası ; sonuç olarak benden aracımın ruhsatını fakslamamı ve kontrol edeceğini söyledi.

Yaklaşık 31000 ytl verdiğimiz araçlarımızda Fiat'ın yada Tofaş'ın altı üstü 4 tane ledled kaçınıyor olması çok anlamsız. CD deki parçayı değiştirmek isterken kaza yaparsak bunun bedelini kim ödeyecek ?
    biraz önce servis ile görüştüm.
    ışıklandırma alt yapısının yeni modellerde kaldırıldığını söyledi.
    hiç inandırıcı gelmedi.
    istanbul'da bu sorununu halleden birisi var mı?
    tşk.

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Işıklandırmanın kaldırıldığı doğru...
    Ne Mutlu Türküm Diyene!