Merhaba;bende aralık sonun da siparişini verdiğim GP 1.4 Fire 77 Bg.Dynamic model arabamı bugün teslim aldım.Direksiyon üstündeki ışıklar yanmıyor,dijital ekran 3 satır çıktı,forumu okuduğumdan ve bu ışık şikayetini bekleme süresinde dile getirdiğimden satış danışmanım hazırlıklıydı,abi bak fiat'dan yazı var elimde dedi ve kağıdı tutuşturdu...Sayın bayimiz,italya ürün tanımlamasındaki değişiklikden dolayı GP modellerinde 2046739 ve diğer versiyonlarda 2046524 şasi numarasından başlayarak vs.vs.vs.ışıklandırması iptal edilmiştir,bilgilerinize diye bir yazı...
Yazının bir fotokopisini verdi,akşam üzeri saat 17 civarlarında arabayı teslim aldım gece kullanımında daha el alışkanlığıda olmadığından kumanda etmek bayağı zor oluyor.Garantiden bunu değiştir dediğimde abi nasıl yapalım baksana yazıya dedi,peki ben bir araştırayım dedim ama seni arayacaklar şikayetini dile getir ve fiat'a bu konu hakkında mail at biz zaten bu konudan sıkıntılıyız dedi..
Bu ışıklandırma dışında yaklaşık 30 km yol yaptım,ilk intibalarım tatmin edici ve hoşuma gitti...Fiyat-fayda-konfor olarak iyi bir araba şimdilik.Diğer görüşlerimi de km yaptıkça buraya aktaracam ve burdaki bilgileri ve paylaşımları okuyacam...
İyi geceler...