Sayfa 5/12 İlkİlk 123456789 ... SonSon
232 sonuçtan 81 ile 100 arası

Konu: Direksiyon üzerindeki Radyo-cd çalar Tuşlarinin Aydinlatmasi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. 21/01/2008, 18:51

mustafa vural
    M.Tolga multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 cjs
    Edilen teşekkür: 96

Murat Bey;
    ben de çok sorun yaşadım. Bu sitede aracı en çok km yapan kişilerden biri olduğuma da inanıyorum. Ama ben sizin yaşadığınız memnuniyetsizliği yaşamadım. Aksine çok da memnun kaldım. En ufak bir sıkıntım olduğunda gayet alakalı bir şekilde sorunumu giderdiler, değişecek parça ise değiştirdiler. Şikayet edemem ancak met edebilirim. Söyledikleriniz doğrudur, aracınızla ilgili yaşadıklarınız şanssızlık diye düşünüyorum. Ama tofaş ın veya fiat ın düşündüğünüz gibi bir yaklaşımı olsa tüm servisler aynı şekilde olur. Kanımca siz servis kaynaklı sorunu fiat a yüklüyorsunuz. Gerçi fiat ın servisinin kötü olması da fiat ın sorunu ve çözmeli. Daha önce de söylediğim gibi bu da zamanla oluyor. Ben servis kaynaklı bir sorun yaşadım ve şikayet ettim hem de defalarca ama hep aynı servisi(döşememi yakıp inkar etmişlerdi), sıkıntımı şimdi gittiğim servisim enriko aliberti çözdü. Tofaş da şikayet ettiğim servisin yetki belgesini iptal etti. Umarım düşüncelerinizi değiştirecek bir fiat servisi bulabilirsiniz.

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

özzz .
    ozkan6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 16

Aracımı dün teslim aldım.Direksiyon üzerindeki düğmeler bende de ışıksız.Servis artık bu özelliğin active modellerde kaldırıldığını söyledi,belki ileriki günlerde ışıklı düğme takımı taktırabilirim,forumdan takip ettiğim kadarıyla,izmirde en iyi merkez servis sanırım bu arada..

C E
    cenkeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 45

Arkadaşım bu servislerin arayı soğutup müşteriyi bıktırma ve bahane bulmak için söylediği yalandır. Benim aracım Dinamik bende de yanmıyordu, aynısını banada söylediler artık ışık olmayacak filan diye. Israrla call center i aradım çağrımı aynı bahaneyle kapatmak istediler durum bu yapılacak bir şey yok diye ama ikna olmadım. Forumda bu gibi yaşanan olaylar var onları örnek verdim son olarak müşteri memnuniyeti için yarı ücretini karşılayalım taktıralım diye bir cevap geldi. Normal şartlarda bunu bile kabul etmemek gerekir ama iş saatlerimde sürekli 20-30 dk telefon görüşmeleriyle vakit geçirmekten sıkıldığığımdan ve vaktimin daha değerli olduğunu düşündüğümden kabul ettim 50 ytl (işçilik vermem dedim) ücret verdim şimdi ışıklarım yanıyor. Bence sonuna kadar hakkını ara sakın vazgeçme, asla call centerin bahane uydurup çağrını kapatmasına izin verme. Komik olacak ama sırf sesimi duyurabilmek için araç değişim talebinde bulundum konu o noktadan sonra genel merkeze iletilince sorunum çözüm sürecine girdi. 3-5 gündür yazmak istiyordum gelişmeleri iyi bir fırsat olduda yazmış oldum.

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

bende b,işey belirteyim arkadaslar imzalamış oldugunuz sözleşme ve benzeri seylerde tuketici aleyhine var olan maddeler varsa yada tektaraflılık durumu varsa o amddede iptal olunur . dolaysııyla yukarıdaki belirtilen maddenin bu kapsamda değerlendirilip değerlednirilmeycegini avukatınıza danısarak dava acın

Engin DURUER
    Fire in the hole ! Genius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 674

Tüketici haklarına başvurmanız için max süre 30 gündür, yinede bu süre geçsede pek sorun olmaz çünkü müracat etmenize engel değil. Sonuçta hiçbir tüketici araç profesörü değil. bu yüzden mahkemeler tüketicinin konuya vakıf olamamasını göz önünde bulunduruyor.
    GP in mirror is faster than they appear !

VOLKAN SEVİN
    VOLKAN64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    35 MEV 64
    Edilen teşekkür: 0

arkadaşlar benim aracım 2008 model kırızı logo ben aracımı 14.12.2007 tarihinde aldım ve şasi noda 204 ile başlıyor ama araçımdaki direksiyon ışıkları yanıyor yanmama gibi bir sorun yok fakat ekranımda 2 satı bende de bu eksik galiba yoksa normal mi benim aracım 1.3 dynamic modeli

Aslı KILINÇ
    quixotic2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 NLP 37
    Edilen teşekkür: 100

volkan bey forumu okuduysanız dynamic olupta yol bilgisayarı 2 satır olan çooook arkadaşımız var.
    Daihatsu Copen

selim demir
    grandepunto puntogrande - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34MD105
    Edilen teşekkür: 0

Merhaba,
    Benim aracım 2007 model bahsi geçen problemlerin hiçbirini yaşamadım.Direksiyon kumanda ışıkları yanıyor,deri vites topuzu var,3 satırlı gösterge,büyük boy stepne.Galiba bu birazda şans işi.

özzz .
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri

Bugün İzmir Birmotta direksiyondaki düğmeleri ,ışıklı olanıyla değiştirdiler,hiç bir ücrette almadılar,personel ilgili,güler yüzlü.

Süleyman ÖZEN
    çaylak-fırlama suleymanozen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 BSY 25
    Edilen teşekkür: 75

Alıntı ozkan6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün İzmir Birmotta direksiyondaki düğmeleri ,ışıklı olanıyla değiştirdiler,hiç bir ücrette almadılar,personel ilgili,güler yüzlü.
    -hayrlısı olsun ışıklarınızın
    -bu uygulama için randevu söz konusumu ???
    -ben daha önce gittiğimde elektrik aksamı kontrol edilcek bu yüsden randevu demişlerdi..ama cooookk büyük bir bakım tarzı bişiy olmadığı için bana sacma geldi 2dkkalık iş var.bakmanın baktıktan snra ne yapılcağını ozmn söylemeleri dha mantıklı...
    Sadece bana bak !
    Bana yalan söyleceksen önce gözlerimle anlaş !
    Ancak bu komplo beni yıkabilir, dayandığım destekler devrilir.
    Çirkef ”Kaf-kef” deme ne olur..
    Tek başınalığın yolcusu tek olur….

özzz .
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı suleymanozen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -hayrlısı olsun ışıklarınızın
    -bu uygulama için randevu söz konusumu ???
    -ben daha önce gittiğimde elektrik aksamı kontrol edilcek bu yüsden randevu demişlerdi..ama cooookk büyük bir bakım tarzı bişiy olmadığı için bana sacma geldi 2dkkalık iş var.bakmanın baktıktan snra ne yapılcağını ozmn söylemeleri dha mantıklı...
    Teşekkür ederim,ilk servise gittim,ellerinde ışıklı tuş takımı yoktu,hemen o gün sipariş verdiler,ertesi gün bursadan geldi,birmotta böyle yürüyor genelde sanırım.dediğiniz gibi 2 dklık bir işlem sonucu,tuş takımı değiştiriliyor.
    Biraz ısrarcı olun bence öyle elektrik aksamı falan kontrol edilecek denidiğinde,çünkü sorun sadece direksiyondaki düğmeler.Birmota gidin servise girerken Murat Bey var (soyadı Göney), sizinle ilgilenecektir.

Suat Ahmet
    cpeloo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 78

Punto olmuş PİNTO ,yakındada PİNTİ bi hale sokacaklar aleti....

GRANDE PUNTO (full active)
    GRANDE PİNTO (işıksız active)
    GRANDE PİNTİ (direksiyonsuz active)

olçum gönülşen
    CarChaRodoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    35 CAP 08
    Edilen teşekkür: 5

Arabamı 2 gün önce teslim aldım logo "mavi" direksiyon ışığı yanıyor, yol bilgisayarı 3 satır, şasi numarası 203 ile başlıyor.
    Benimki ile birlikte bir tane daha punto dynamic vardı teslim edilmeyi bekleyen "kırmızı" logolu ve ışıkları çalışmıyordu ayrıcada yol bilgisayarı active ile aynıydı onun için hiç logonun rengine takılmadım

erdi acar
    ERDİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 43

arkadaşlar bizde bu gun gp aldık ama öyle bir sorun yok direksiyondakı aydınlatma ışıkları yanıyor

wolf1965 Wolf1965
    Wolf1965 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 15

Merhaba;bende aralık sonun da siparişini verdiğim GP 1.4 Fire 77 Bg.Dynamic model arabamı bugün teslim aldım.Direksiyon üstündeki ışıklar yanmıyor,dijital ekran 3 satır çıktı,forumu okuduğumdan ve bu ışık şikayetini bekleme süresinde dile getirdiğimden satış danışmanım hazırlıklıydı,abi bak fiat'dan yazı var elimde dedi ve kağıdı tutuşturdu...Sayın bayimiz,italya ürün tanımlamasındaki değişiklikden dolayı GP modellerinde 2046739 ve diğer versiyonlarda 2046524 şasi numarasından başlayarak vs.vs.vs.ışıklandırması iptal edilmiştir,bilgilerinize diye bir yazı...
    Yazının bir fotokopisini verdi,akşam üzeri saat 17 civarlarında arabayı teslim aldım gece kullanımında daha el alışkanlığıda olmadığından kumanda etmek bayağı zor oluyor.Garantiden bunu değiştir dediğimde abi nasıl yapalım baksana yazıya dedi,peki ben bir araştırayım dedim ama seni arayacaklar şikayetini dile getir ve fiat'a bu konu hakkında mail at biz zaten bu konudan sıkıntılıyız dedi..
    Bu ışıklandırma dışında yaklaşık 30 km yol yaptım,ilk intibalarım tatmin edici ve hoşuma gitti...Fiyat-fayda-konfor olarak iyi bir araba şimdilik.Diğer görüşlerimi de km yaptıkça buraya aktaracam ve burdaki bilgileri ve paylaşımları okuyacam...
    İyi geceler...

özzz .
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri

Bence mutlaka yapmaları gerekiyor,aynı sorun 10 gün önce sıfır aldığım aracımda da vardı,İzmir Birmota gittim,ücretsiz hemen değiştirdiler ışıklısıyla,gece gerçekten ışıklı tuşlar işe yarıyor,başka bir serviste belki değişim olabilir.

Hakan Duman
    discrepancy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 12

Peki arkadaşlar bu 3 satır ekran yerine 2 satır ekran ile karşılaşanlarda bir gelişme var mı ?. Fiat bu sorunu halletmiş anlaşılan eski modellerde olan bize oldu

Volkan Varol
    VGV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 VGV 41
    Edilen teşekkür: 2

Bende kısmetse yarın alıyorum arabamı 1.3 90hp dynamic valla bu gün ilk 1.3 multijet motor üretimiyle ilgili yasanan problem haberini okuyunca canım sıkıldı. Burada direksyon üstündeki tuşların aydınlatmaları ve 3 satır bilgi ekranı sorunlarını okuduktan sonra baya bir keyfim kaçtı. Tuş aydınlatmaları konusunda diyecek çok fazla birşeyim yok ben bu olayı bu forumda öğrendim daha önce aydınlatma olduğundan bile haberim yoktu ama bana dynamik ve activ versyonlar arasında ki farklarda bilgi ekranının dynamiklerde 3 activlerde 2 satır oldugu söylenmişti. Açıkcası yarın 2 satırlı bilgi ekranı görürsem çok ciddi canım sıkılacak ve forumdan okuduğum kadarıyla tuşların aydınlatmasını parasını verip yapanda var bedavaya getirende fakat bilgi ekranını değiştirtebileni hiç okumadım. Böyle bir imkan varmı bilgisi olan varmı

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Aracın hayırlı olsun Volkan.Denildiği gibi tuşların ışıklandırmasının değişimi kolay ama yol bilgisayarı ekranı tek başına değişmez.En azından komple gösterge tablosu değişmeli...

Sayfa 5/12 İlkİlk 123456789 ... SonSon