Murat Bey;
ben de çok sorun yaşadım. Bu sitede aracı en çok km yapan kişilerden biri olduğuma da inanıyorum. Ama ben sizin yaşadığınız memnuniyetsizliği yaşamadım. Aksine çok da memnun kaldım. En ufak bir sıkıntım olduğunda gayet alakalı bir şekilde sorunumu giderdiler, değişecek parça ise değiştirdiler. Şikayet edemem ancak met edebilirim. Söyledikleriniz doğrudur, aracınızla ilgili yaşadıklarınız şanssızlık diye düşünüyorum. Ama tofaş ın veya fiat ın düşündüğünüz gibi bir yaklaşımı olsa tüm servisler aynı şekilde olur. Kanımca siz servis kaynaklı sorunu fiat a yüklüyorsunuz. Gerçi fiat ın servisinin kötü olması da fiat ın sorunu ve çözmeli. Daha önce de söylediğim gibi bu da zamanla oluyor. Ben servis kaynaklı bir sorun yaşadım ve şikayet ettim hem de defalarca ama hep aynı servisi(döşememi yakıp inkar etmişlerdi), sıkıntımı şimdi gittiğim servisim enriko aliberti çözdü. Tofaş da şikayet ettiğim servisin yetki belgesini iptal etti. Umarım düşüncelerinizi değiştirecek bir fiat servisi bulabilirsiniz.
Yer imleri