Şimdi söyleyeyim o insan bunu genel olarak değilde şahsi olarak söylemiş herkesin kendi fikrini söylemekte özgür belki yalnış kelimeler kullanmışta olabilir ama benim söylemek istediğim sadece sorunlarınızı paylaşın bu kötü bu adi bu yaramaz gibi yada tarzı kelimeler kullanıpta biz kullanıcılar adına kötülenmesi.

bu aracı almayın yada bunlar müthiş derecede sorunlu gibi yada tarzı kelimeler yanlış sorununuzu anlatırsınız herkes öğrenir bilir ve çözüm üretmek için uğraşır ama genelleme olarak konuşursanız bu herkese dokunur 25 milyara araç almışsınız sorun çıkmıştır derdinizi anlayabiliyorum ama bu değildirki o sorun bendede ondada herkesde olsun herkesde belki ufak tefek sorun çıkmıştır ama kimse bu araca yönelik ne bu ya şahinin çakması tofaş kazığı tarzında kelimeler kullanmadı .

elbette kötü yanları var ama bunu doğru dille anlatmak çok önemli ben fiat çalışannıda değilim parada almıyorum ama aracım hakkındada alınmaz yazık kullanılmaz gibi kelimelerin kullanılmasınıda istemem doğrusu..

Şimdi murat bey sorununuz için üzgünüm umarım çözümü bulunur keşke ankarada olsaydınız sizin için bizzat çözüme ulaşması için gerekli çabada bulunurdum biz elimizden geldiği kadar fiat servisleriyle irtibat halindeyiz sorunları vede çözümlerini paylaşıyoruz ama bunu kötüleyerek yapamayız malesef...