cenkeri kardeşim bursada nerede yaptırdınız?
Alıntı:
cenkeri Nickli Üyeden Alıntı
Sonuna kadar katiliyorum arkadasim, ayni asamalari bende uyguluyorum hergun call centeri ariyorum sikayet maili atiyorum, is inada bindi. Son olarak dun soyle abzurd bir cevabi duyunca ilk defa kendimi tutamayip bagirip cagirdim telefonda. Aralik ayinda ve subat ayinda teslim edilen gp lerde yol bilgisayari 3 satirmis sadece ocakta teslim edilen seride varmis. iyi iste arac kusurlu uretilmis diyorum hayir donanim degisikligi diyor arkadas, ama su anda satilan araclar 3 satirli diyorum susuyor. Ama soruna care yok. Aynen ugungor' un dedigi gibi bundan sonraki arac alirken yari parasina tam donanimda verse FI-AT almayacagim. 50-100 liralik panel icin musteri süründürülüyor. Cok begenerek aldigim severek kulandigim arac icin 2 aydir kavga icindeyim. O begenmedigimiz baska markalar araclarinda sorun tespit ettiklerinde maliyeti ne olursa olsun araclari geri cagirip degisim yapiyorlar. Musteri memnuniyeti budur, direksiyon isiklari icin bana uygulanansa musteri memnuniyeti icin yari parasini fiat karsilayarak (50 ytl) isiklarim yapildi, Allah bilir yari parasiyla bile Fiat bu isiklardan bile %100 kar yapmistir. Parasini verdigim ve bana verilmeyen hersey icin hakkimi helal etmiyorum.:realmad:
Aynı sorunla bende muzdaribim.Ulaşmadığım bir yurt dışı kaldı ama çözüm yok..