grande solution eb Nickli Üyeden Alıntı
Üstadım, bu konuyu en başından sonuna kadar okudum,inan benim bile başım ağrıdı ya...Geçmiş olsun...
Ben,GP mi mayıs 2006 da aldım, autoclose,direksiyondaki tuşların ledleri, 2 satır ekran sorunum olmadı,ancak o zamanlarda da direksiyon sistemindeki tıkırtı burcu sorunu vardı,kapılar açılmıyordu filan......
Ankara'daki servis sorunlarımı halletti çok şükür. Kesinlikle fiat almam diyodum ama GP bizi kalbimizden vurdu vallaha!
Diyeceğim,ne yazık ki, otomobil de insan yapısı,bunu alman da yapıyor,italyan da,biz de yapıyoruz.Mesele, üretimin her aşamasında kaliteye verilen önem ve satış sonrasında müşteri memnuniyeti. Benim gibi bu konuya yorum yazan birkaç arkadaş şanslıyız,ama işi şansa bırakan (?) tofaş yetkilisi arkadaşlar Fiat a daha etkili yaptırım yapmalılar ki aslında küçük olan bu problemler çözülsün.
Sonuçta, sınıfında verdiğimiz paraya göre en donanımlı,güzel,sağlam arabaya biniyoruz! Arabamın katalog verisine göre son hızı 165,İstanbul Ankara otobanından dönüyorum,önümde 5 serisi canavar bir BMW var,535 mi ne,takıldım arkasına,o basıyor ben basıyorum, 205 i gördüm!modifiye falan bişey yok arabamda,gitsem daha gidecek ve arabada tık yok!Vallaha makina daha güçlü olsa şasi kaldıracak yani ...:ohmy0000: