Sayfa 9/12 İlkİlk ... 56789101112 SonSon
223 sonuçtan 161 ile 180 arası

Konu: Direksiyon üzerindeki Radyo-cd çalar Tuşlarinin Aydinlatmasi

Hakan Duman
    discrepancy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 12

Alıntı KaMiKaZe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    opelin satış stratejisi daha kötü punto da bulunan bir sürü standart özellik opelde deste parayla opsiyon olarak veriliyor
    Evet oprisyon olarak veriliyor ama hiç olmassa araba söz verildiği gibi geliyor.Ne yapalım artık, uğraştık ama Fita ı bir türlü ikna edemedik değişim hakkında ayrıca ben Fiat ın sitesine durumu anlatan ingilizc ebir mail hazırladım ama gönderemedim çünkü siz ordan kişisel birşey atmaya çalıştığınızda yazıyı yazıp sen tuşuna basınca sayfa görüntelenemiyor diyor, isterseniz deneyin .Ne kadar ilgililer değl mi, uluslararası site bile çalışmıyo şikayet konusunda

C E
    cenkeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 45

opelin satış stratejisi daha kötü punto da bulunan bir sürü standart özellik opelde deste parayla opsiyon olarak veriliyor
    Bu gorusune katilmiyorum, cunku opel' in satis stratejisi kötü degil, sadece araclarindaki opsiyonlar eklendiginde Fiat' a gore yüksek fiyat cikiyor ama en azindan araci aldiktan sonra yok isik yandiydi yok yol bilgisayari 2 satirdi 3 satirdi dusunmezsin. Senelik degisim olur oda tum araclarda standarttir, Fiat gibi aralik ocakta bu vardi simdi bu var seklinde yurumez isler. Bu Fiat' a has birsey elma gosterip armut satmak sonrada bu boyle isine gelirse demek. Su anda isime gelsede gelmesede aracimi kullaniyorum ama ilk arac degisimimde asla Fiat' in kataloglarina bile bakmayacagim. Bu boyle oldugu surece bir gun gelecek arac satamaz hale gelecekler ozaman biz musterileri mumla arayacaklar ama bizler Alman,Japon veya Fransiz arabalarina biniyor olacagiz

Adı Soyadı
    KaMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 752

Alıntı discrepancy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet oprisyon olarak veriliyor ama hiç olmassa araba söz verildiği gibi geliyor.Ne yapalım artık, uğraştık ama Fita ı bir türlü ikna edemedik değişim hakkında ayrıca ben Fiat ın sitesine durumu anlatan ingilizc ebir mail hazırladım ama gönderemedim çünkü siz ordan kişisel birşey atmaya çalıştığınızda yazıyı yazıp sen tuşuna basınca sayfa görüntelenemiyor diyor, isterseniz deneyin .Ne kadar ilgililer değl mi, uluslararası site bile çalışmıyo şikayet konusunda
    işte olay burda kopuyor sitede yazan meşhur "fiat donanım değişikliği hakkı" maddesine dayanarak değişiklik yaptığını ve sözünün bu olduğunu ifade ediyor.

Alıntı cenkeri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu gorusune katilmiyorum, cunku opel' in satis stratejisi kötü degil, sadece araclarindaki opsiyonlar eklendiginde Fiat' a gore yüksek fiyat cikiyor ama en azindan araci aldiktan sonra yok isik yandiydi yok yol bilgisayari 2 satirdi 3 satirdi dusunmezsin. Senelik degisim olur oda tum araclarda standarttir, Fiat gibi aralik ocakta bu vardi simdi bu var seklinde yurumez isler. Bu Fiat' a has birsey elma gosterip armut satmak sonrada bu boyle isine gelirse demek. Su anda isime gelsede gelmesede aracimi kullaniyorum ama ilk arac degisimimde asla Fiat' in kataloglarina bile bakmayacagim. Bu boyle oldugu surece bir gun gelecek arac satamaz hale gelecekler ozaman biz musterileri mumla arayacaklar ama bizler Alman,Japon veya Fransiz arabalarina biniyor olacagiz
    valla farklı oyunlar alman japon fransız arabalarındada var sonuçta bu firmalara bazı oyunlara avrupada satış yaparken başvurmuyorlarsa bile türkiyedeki ortakları sağolsun baya bir başvuruyor.
    Konu Linos tarafından (18/04/2008 Saat 15:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Lütfen forum kurallarını okuyalım!!!)

hikmet şekerlioğlu
    şekerlioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Vals Mavi
    Plaka
    07kg993
    Edilen teşekkür: 662

kızı başıboş bırakırsan ya zurnacıya ya davulcuya kaçarmış.san ve tic bakanlığı bununla ilgili gerekli düzenlemeleri yapsa,firmalarda bu kadar başıboş ve keyfi davranamazdı.yapılacak donanım değişikliği tüketiceye 3 ay önceden bildirilir ve yılda bir kere yapılır dese.kimse at oynatamaz.bu ülkede tüketiciler ser piyasa adı altında,çalabild,iğin kadar çal,köşeyi dön fikrindeler.ser piyasayı ser'çe kazıklamak olarak algılayan yerli sanayiciler(bir kısmı) avrupa birliği diye bağırırken,avrupanın tam aksine kendi halkını kazıklamak için hiçbir fırsatı kaçırmıyor.e bu ülkede"benim memurum işini bilir"se ,sanayicimde evelallah işini bilir.

5. Bu mesajı için 3 kişi şekerlioğlu'ye teşekkür etti:

Adı Soyadı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

valla bakanlığın senede 1 kere değişiklik yapması hakkında maddesi var ama minimum anlamında 1

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Adı Soyadı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

arkadaşlar aracım sonunda bayiye gelmiş haftaiçi gidip faturalandırıcaz ve aracıma kavuşmuş olacağım. Araçtaki son duruma göre direksiyon radyo-cd ışıklandırması yok satış danışmanı arkadaşın sölediğine göre bundan sonrada hiçbir puntoda olmıyacakmış. Ama ekran kesinlikle 3 satır.

batu er
    ronin6777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 1

bende perşembe alacağım active 77 ps lik bakalım nasıl çıkacak.benimkinde aynalar boyasız kapı kolları boyalıymış satış danışmanı öyle söyledi ama autoclose ve direksiyon ışıklandırması var mı bilemem ,autoclose çok öneli değilde ışıklandırma yoksa taktırtmaya çalışacağım

umut kaya
    goldumut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 ST 562
    Edilen teşekkür: 151

Alıntı ronin6777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende perşembe alacağım active 77 ps lik bakalım nasıl çıkacak.benimkinde aynalar boyasız kapı kolları boyalıymış satış danışmanı öyle söyledi ama autoclose ve direksiyon ışıklandırması var mı bilemem ,autoclose çok öneli değilde ışıklandırma yoksa taktırtmaya çalışacağım
    gercekten auto close cok ıyı bır ozellık.ınsan kırmızı ısıklarda hıc stress olmuyor acaba canta bırseyım kapcak olurmu dıye..
    bır guzel ozellıkte speed lımıt..90 km ayarlıyorum 90 gelınce hemen uyarı benı ve bende tekrar hatırlıyorum hızlı gıtmeme gerek yok ve tehlıkelı dıyee..

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Alıntı goldumut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gercekten auto close cok ıyı bır ozellık.ınsan kırmızı ısıklarda hıc stress olmuyor acaba canta bırseyım kapcak olurmu dıye..
    bır guzel ozellıkte speed lımıt..90 km ayarlıyorum 90 gelınce hemen uyarı benı ve bende tekrar hatırlıyorum hızlı gıtmeme gerek yok ve tehlıkelı dıyee..
    konu dışı olcak ama eskiden 160 a ayarlıydı şunu 100 yapıyımda bari yüzü geçmiyim dedim
    şimdi öte öte gidiyorum
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Adı Soyadı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu dışı olcak ama eskiden 160 a ayarlıydı şunu 100 yapıyımda bari yüzü geçmiyim dedim
    şimdi öte öte gidiyorum
    bende 105 e ayarladım 6 km orhan payı koydum üstüne beep deyince daha bir gaza geliyorum bas anasını satıyım diyor sanki beep derken

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Fiat ta gariplikler son hızıyla devam ediyor. Active ve kapı kolları boyalı. hmmmm..Benim de Active, aynalar boyalı kapı kolları boyasız geldi.

Ozan K
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***

bende 105 e ayarladım 6 km orhan payı koydum üstüne beep deyince daha bir gaza geliyorum bas anasını satıyım diyor sanki beep derken
    benim kullandığım yolda 70 olması lazım sınır yalnız ben dahail dinleyen yok yol boşşsa 140a kadar çıkarım beepleye beepleye sınırın altına düşmeyince susuyo zaten
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

zafer tanyeri
    grand-eli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bolero Kırmızı

Standart cenkeri kardeşim bursada nerede yaptırdınız?

Alıntı cenkeri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuna kadar katiliyorum arkadasim, ayni asamalari bende uyguluyorum hergun call centeri ariyorum sikayet maili atiyorum, is inada bindi. Son olarak dun soyle abzurd bir cevabi duyunca ilk defa kendimi tutamayip bagirip cagirdim telefonda. Aralik ayinda ve subat ayinda teslim edilen gp lerde yol bilgisayari 3 satirmis sadece ocakta teslim edilen seride varmis. iyi iste arac kusurlu uretilmis diyorum hayir donanim degisikligi diyor arkadas, ama su anda satilan araclar 3 satirli diyorum susuyor. Ama soruna care yok. Aynen ugungor' un dedigi gibi bundan sonraki arac alirken yari parasina tam donanimda verse FI-AT almayacagim. 50-100 liralik panel icin musteri süründürülüyor. Cok begenerek aldigim severek kulandigim arac icin 2 aydir kavga icindeyim. O begenmedigimiz baska markalar araclarinda sorun tespit ettiklerinde maliyeti ne olursa olsun araclari geri cagirip degisim yapiyorlar. Musteri memnuniyeti budur, direksiyon isiklari icin bana uygulanansa musteri memnuniyeti icin yari parasini fiat karsilayarak (50 ytl) isiklarim yapildi, Allah bilir yari parasiyla bile Fiat bu isiklardan bile %100 kar yapmistir. Parasini verdigim ve bana verilmeyen hersey icin hakkimi helal etmiyorum.
    Aynı sorunla bende muzdaribim.Ulaşmadığım bir yurt dışı kaldı ama çözüm yok..

batu er
    ronin6777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

istanbulda hangi bayii kaça değiştiriyor bu ışıkları bilen var mı acaba.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

istanbulda hangi bayii kaça değiştiriyor bu ışıkları bilen var mı acaba.
    Ankarada 110YTL idi.İstanbulda da aynıdır...

Adı Soyadı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

çok yaw 4 tane ampül için 110 ytl zaten çokda önemli olduklarını düşünmüyorum 105 tuşlu klavyeye bakmadan gayet rahat yazabiliyorum 6 tane tuşu rahatça bulurum heralde

Serkan ALTUNAY
    MethyLen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 BOR 65
    Edilen teşekkür: 83

Gece karanlığında göz almaması için kaldırıldı diyorlar. Madem öyleydi bu araç o ışıklar varken nasıl NCAP'ten 5 yıldız aldı. Şimdi kumandası ışıklı olan araçları kullanan arkadaşların güvenliğini kim düşünüyor ? FIAT mı ? komik
    Hayat herkesi adam yapar , seve seve hemde..

Adı Soyadı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı MethyLen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gece karanlığında göz almaması için kaldırıldı diyorlar. Madem öyleydi bu araç o ışıklar varken nasıl NCAP'ten 5 yıldız aldı. Şimdi kumandası ışıklı olan araçları kullanan arkadaşların güvenliğini kim düşünüyor ? FIAT mı ? komik
    satış politikası olduğunu söyleyemedikleri için üretkenliklerini kullanıyorlar

Ozan K
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***

ilginç aynı matıkla gösterge ışıklarıda kalkabilir dikkat
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Erkan .
    EPKAH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 ** ***
    Edilen teşekkür: 32

Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilginç aynı matıkla gösterge ışıklarıda kalkabilir dikkat
    bence de kalkmalı zaten hatta dikkat dağıtmaması için radyo-cd çalar da tehlikeli

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 9/12 İlkİlk ... 56789101112 SonSon