alakası yok dostum. servisin bahanesi o. git ve ışıkları yapın bir yere gitmiyorum de yaparlar.
Ben de 3 hafta once aldım arabayı (1.4 tjet sport ), daha once 2007 honda civic kullanan biri olarak, GP'den cok ama cok memnunum, muthis ivmelenen ve sınıfının diger arabalarına gore muthis donanıma sahip bi araba, arac su an 1000 km'de ve ben aydınlatmanın olup olmadıgını burdan ogrendim, ve ilk defa bir arabanın eski versiyonunda olan guzel bir ozelligin yeni versiyonda olmadıgını gordum, simdi aradım servisi bana yardımcı olmaya calısacagız dediler, soylediklerine gore aydınlatma city fonksiyonunda sorun yapabiliyormus?????pek inandırıcı gelmedi ama genede bekleyecegim cevaplarını
herkese saygılar
alakası yok dostum. servisin bahanesi o. git ve ışıkları yapın bir yere gitmiyorum de yaparlar.
alakası yok. bu kronik sorun zaten kabul edip yapmak zorundalar. kolayı var. baktın öyle bir durum sergiledir. müşteri hizmetlerinin numarası kaçtı aceba diye sor![]()
valla daha yeni aradılar şasi numaranı gonder 1 haftada gelir 10 dakikada takılır dediler tabi parası cebimden çıkacak, fiat yeni serilerde ışık olmayacağını belirttiği için gibi bir seyler soylediler yani cepten gidecek anlasılan,
neyse yardımlarınız icin tesekkur ederim herkese
Valla dostlar. Benim araba da 2008 model ama var işte ışıklar. Abimin T-JET de 2008 onda yok. Bu iş tamamen şansa kalmış.
benimki 2009 model bende de yok. zaten satıcıya da sormuştum ben yazı gelmiş active lerde kaldırıldı diye ama benim aldığım dynamic deyince onda da olmayabilir dedi. sanırım abinin üretimi önceki üretim belli bir şasi numarasından sonra kaldırılmış yani. bu arada emotion lardaki durum nedir acaba onu bilmiyorum bak. var mı yeni alınmış bir emotion sahibi?
GP - 1.3 Multijet 75 Hp Dynamic - Titanyum Gri
valla bugun konya koyucuya gittim, 2009 model fun serisi punto'da vardı ışıklar, ne kadara degistirirsiniz parasını veriyim dedim, adamlar 250 ytl dediler, 100'e degistiriyorlarmıs forumda bir kac kisiden duydum dedim ben de mumkun degil diyorlar, degistiren arkadaslar nerden degistirdigini soylerse ben de emsal gosterebilirim cunku soyledikleri rakam hadi ordan denilecek cinsten
Ömer, ben Kartaş ta değiştirttim aldıktan hemen sonra.Fiyatı sanırım 110YTL idi, herşey dahil...
Ömer, eğer bunu yetkili servisin elektrikçisi söylediyse derhal servisini değiştirmeni öneririm.Direksiyondaki müzik sistemi kumanda tuşları elektriksiz mi çalışıyormuş?
arkadaşlar bende bu ışıklara takmış durumdayım. 2009 active var 2 servisle görüştüm birinde direksiyonda ışıklar için elektrik aksamı yok dediler, bir diğeri hiç değiştirmemiş fabrikayla görüşelim dediler sonra onlarda aynı şeyi söyledi. fabrikadan elektrik aksamıda değişmiştir çalışmaz demişler. bu sebeplerle karşılaşıp yinede değiştirebilen oldumu acaba? istanbulda yaptıran varsa servis önerebilir mi?
taktım buna uykusuz geçiyo gecelerim![]()
![]()
Seza benim aracımda da tuş takımı ışıklı değildi.Önceden de belirttiğim gibi ücretini ödeyerek değiştirttim yaklaşık 6 aydır ışıklı tuş takımını sorunsuzca kullanıyorum...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri