Alıntı aslam0740 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gaza basında 50 -60 km arası hafifte olsa sallama oluyormu arabanın önü hafif hafif sallanır ama bu sıcak asfaltta daha çok belli olur özellikle rampa çıkarken yapar bunu böyle bir belirti varsa direk sağ aks lalesi bilyasıdır. teker bilyası olsa sürekli ses yapar veya diskler balataya hafiften sürtersede yapar muhtemelen ya aks lalesi bilyası yada disklerde sürtme var
goturup baktırdıgım ustalara gıtmek ıstemıyorum başından savıyolar benım kuruntu yaptıgımı dusunerek bencede en saglıklısı burda yazılanları not alıp daha once gıtmedıgım bır ustaya gıdıp usta aracımdan on takımdan ses gelıyor sunlara sunlara bakarmısın demek sanırım ? bu sesın ılerıde cogalıp artacagı veya azalıp kaybolacagını sanmıyorum bır ıhtımal balataları yenı degıstırdıgım ıcın dısklere olan surtunmesı zamanla aşınıp belki keser diye ama dedıgınz gıbıde aks lale bilyasındansa bunu tamırcımı anlar yoksa rotcumu ? ben daha once dıreksıyonu cevırınce garc gurc ses gelıyor dıye amortısor kafalarını degıstırmıstım bu aks bilyası farklı bırseymı ? on tekerlerın porya ları dagılsa sureklı ses gelır hıc kesılmez dedı usta kafaya takıyorum arabadan sogudum ya satsammı acaba dıye dusundum