Alıntı fencolic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ön tarafta karterin altinda koruma demiri var. Arabanin altini filan surttuyseniz o demir yamulmustur ve egzoza sürtüyordur muhtemelen.

GT-N7100 cihazımdan gönderildi
bugün bi lastikciye goturup lifte aldık aracı lastikci sağ tekeri sokup baktı kleper pimlerinin yuvasına gres surdu tekrar taktı disk normal gorunuyo dedi yalnızca fren hortumu hidrolik geçen içinden o biraz egilince korozyon bagladıysa bırakmıyor olabılır oda ses yapar dedı tarıf ettıgım sesle ılgılı onu bı degıstır dedı aks bilyası yada porya lar olsa ses cıkartır sureklı dıyerek yanımda tekerı dondurdu ayrıca dedıgınız muhafaza koruma plastıgını sokmeden altına gırıp baktım egsoz borusunun baglantı yerlerıne dedıgınız demırle ılgılı bı temas goremedım ustada ondan degıl diye ısrar ettı ben yolda gıderken frenle alakam olmadıgı halde 80 le 90 la yolun egımıne vırajına baglı olarak hafıf bır dıreksıyona dokununca gelen metal surtme sesınden sıkayetcıydım ve sureklı yapan bır ses degıl bu 2-3 gun de bır anlık olan bırsey ama sınır bozucu kafaya takıyorum halıyle baska baska seslerde duymaya baslıyorum eskıden teybımı acıyodum ne bır sese takılıyodum nede baska bır seye sımdı bu sesı duyacam dıye camları kapatıp radyoyu kapatıyorum arac ıvmelenırken ''vuu vuuu dıye enjektor yada turbo dan gelen sesı bıle duyup kafaya takıyorum normal mı anormalmi diye'' gerçekten psikolojimi bozdu bu ses