Üç-El konusundaki deneyim gayet kıymetli oldu teşekkür ederim. Benim aldığım ürünlerde sıkıntı çıkmamıştı ama kullanıcı deneyimi önemlidir. Yalnız ruville-Rapro karşılaştırması biraz önsezi biraz da önyargı gibi olmuş Yağlamadan kullanım değerlerini bilmediğimiz için ikisi de benim gözümde aynıdır, ki ruville kullanan corsalarda da amortisör takozu sorunu var. Rapro'nun çifti, ruvillein teki 60tl, verdiğiniz rakamlardan yola çıksak 150.000kmda Rapro 3, ruville 2 kere değişecek, resmen kardayım işçilik diyebilirsiniz, kusura bakmayan da elin almanına para kazandıracağıma, aracımı tamir ederek benim sıkıntımı gideren ustama fazla para vermeyi tercih ederim. 150.000km 5-10yıla tekabül ediyor. 5 yıl desek 100TL fazla para vermiş olsam 365 günlük cebimden 5 kuruş fazla çıkmış olacak, ama bu para ülkemde kalmış olacak. 5 kuruşu, uzun yolda 10km daha az gaza basıp çıkartırız eğer yüksek bir meblağ ise (Bu arada zaten yerli yağ kullanarak her 10.000km'de zaten 40TL kar ettiğim düşünülürse zaten amortisör takozlarının parasını misli misli çıkartıyorum, bu çılgın tasarruf imkanını tavsiye ederim, 1 yabancı yağ fiyatına 1 yerli yağ + 1hava filtresi + 1 polen filtresi + 1 yağ filtresi alıyorum)

Özette sizin vermiş olduğunuz accık ruville yanlısı rakamlar dahi ortaya koymaktadır ki, yerli malı Rapro iyidir Gelin şu gavur markada diretmeyin ve bizler tarafından üretilen bizlerin ürününü de tercihte tutun. ithalata vereceğimiz parayı bize hizmet sağlayan değerli ustalarımıza vermiş olalım, sohbetleri ve çayları da hediyeleri olsun