Egzoscuya gidip aradaki parça yada susturucu arasındaki kısım komple değişecek. Eksoz borusunun bir kısmı anlaşılan ust kısımdan delinmiş.
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır aracı kontrol etmiyordum. Skşam aracın altına eğilip baktım birşey var mı diye tam ortada kırmızı bir sıvı siyah bir leke gibi birşey vardı.
Bu parça nedir ve neden böyle olmuş olabilir?
SM-G900FQ cihazımdan gönderildi
Egzoscuya gidip aradaki parça yada susturucu arasındaki kısım komple değişecek. Eksoz borusunun bir kısmı anlaşılan ust kısımdan delinmiş.
Cevabınız için teşekkür ederim, servise kızdırma buji değişimi için gittim az öce aracın altınıda gösterdim. Antifriz sıvısını taşıyan hortumlardan biri çürümüş yada kelepçeden kaçırma yapıyor dediler. Sıvı kaçak yapıp aşağı kadar inmiş. Boruya ulaşmak biraz sorun olacak, aracı bırak haber vereceğiz dediler.
Burdan snaki eksoz borusu çürüyüp delinmiş gibi gozüküyor.![]()
Ilk gördüğümde bende öyle düşündüm aracı servise götürdüğümde rahatladım biraz. Kelepçe değişimi ile çözüldü bugün sorun. Gitmişken sol salıncak ve arıza yapan bujiler değişti, ön düzen ayarı yapıldı, birde şanzımanda terleme ile kaçak arası bir belirti vardı. Tekrar conta yapılarak ve yağ eklenerek çözüldü.
SM-G900FQ cihazımdan gönderildi
iyi görmüşsünüz valla
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri