Karlıktan bahsediyorsun sanırım. Serviste değişmesi lazım ancak fiyatını bilmiyorum...![]()
konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama...bahsettiğim parça bozuk yolda sürtünme sonucu kırıldı servisde değişiyormu fiyatını bilen varmı...
Karlıktan bahsediyorsun sanırım. Serviste değişmesi lazım ancak fiyatını bilmiyorum...![]()
Yok karlık değil, arabanın altındaki siyah ufak parçacığı soruyor arkadaş sanırım. 31,75 ytl para değilmiş cidden yaa...
Onun adına karlık deniyor hem görüntü olarak hemde sürtme anını gösteriyor fiyatıda uygun bütün servisler değiştirir..
fiyatı normal zaten ucuz birşey koyuyorlarki sürttüğü zaman sadece ona zarar gelsin ve bu sayede daha pahalı parçalara zarar vermesin![]()
sürtme anını nasıl gosteriyor anlamadım? hakketten ne işe yarıyor o sanırım yaylı yani hızlandıkca arkaya dogru yaslanıyor degilmi?
yanaş kaldırımageri çıkarken catırt diye kırılsın kılçık gibi içe açılı duruyor o şey yaw
![]()
yumuşak bir parça çat diye kırılacağını sanmıyorum.
Servise Sordum Karlikmiş Adi
40.00 Ytl Ama Ellerinde Yokmuş....daha Sonra Değiştiririz Artik.
ne işe yarıyormuş bilen var mı?
sanırım aracın yere en yakın parçası o,belkide olası bi sürtme anında ilk o parça sürtüyor ve sürücüyü uyarıyor,boylece sizde daha fazla ilerlemeye çalışmayıp motora veya daha önemli parçalara zarar vermemiş oluyorsunuz,ama bu benim şahsi düşüncem yani yanlış biliyorda olabilirim...![]()
tam olarak bu konu değil ama plakanın altındaki panjuru ( alt panjur ) 2 defa tırnaklarından atmış halde gördüm ve düşmeden yerine monte ettim.bozuk bir yola girdiğim zaman hemen tırnaklarından atıyor.buna benzer bir sorun yaşayan var mı merak ettim.
hmm ben daha çok aero konusunda bir işe yaradığını dusunuyorum ancak bilgim yok sadece dusunuyorum![]()
Bu parça en çok marketlerde park ederken işe yarıyor. Park yerine konulan yuvarlak borurala önce o değiyor ve ilerlememi engelliyor. Seside duyulacak kadar çıkıyor merak etmeyin. Şu ana kadar kırmadım ama birkaç kez sesi duydum. İsmide saçma bana göre keşke o kadar kar yağsada araçla trafiğe çıkmasak ama nerdeeee.
Unutmayalım EMNİYET KEMERİ sizi ve sevdiklerinizi, 2 Kg'lık YANGIN TÜPÜ aracınızı kurtarmak için.....
bende ek tampon var oraya gelmeden gacırt die bi ses cıkıyor zaten sürtünce xD içim sızlıyor cevredekilerin acayip bakışları icinde park ediyorum ehehe
bende markette boruya sürttürdüm daha doğrusu sürtmeden ziyade takıldı galiba ama kırılmadı fakat tampponla kaputun birleştiği bölümün sağ tarafı biraz açıldı yani tampon biraz aşağıya çekti kendini servisemi yaptırayım yoksa auto king mini onarımdan yaparmı ne yapayım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri