Benim aracım 2012 euro 5 1. 3 multijet 75 lik yaklaşık 1 yıldır bu sorunun üstüne düşünüyorum sorunum 1 2 3 vitesler de bazen 2100 bazen ise 280 devirde tam olarak tekeleme demiyelima hafif gaz kesip devam ediyor Du. Öncelikle egr emme maniflod temizliği yaptım aşırı derece de kurum çıktı aracım 150 bşn de şuan sorun geçmedi.
Fiat yetkili serviste arza tespit yaptım Bi gözün işiyor olduğunu söylenildi her ne kadar işeyen gözden tekleme yapmıcahını bilsem de 1.3 multijet euro 5 enjektör iyi şekilde revizyon eden Konya da bir yer var hatta servisler de oraya gönderiyor muş bazen orda revizyon temizlik yapıldı maalesef yine geçmedi zaten arkadaşında belirttiği gibi çok sık yapmadığı için zaten ustaya yada servise arızayı yaşatmanız mümkin değil. Şuanlık tahminin dpf den geri basınç dediğimiz olaydan dolayı olabilir. Diye düşünüyorum yada gaz pedalı gibi düşünüyorum çünkü sizde kontrol edebilirsiniz 1000 ila 1500 devir arası gaz pedalımız maalesef hassas değil hatta benimki sonradan değişmiş Bi kopukluk var gibi normalde beyine düşer gerçi ama bilemedim kontrolleri gelecek hafta yine serviste sağlıcagım