15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Pundo amortisor hakında bilgi lütfen

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    ozan oz
    ozanoz93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 30

Standart Pundo amortisor hakında bilgi lütfen

arkadaşlar bu hafta sonu karşı tarafın yüzünden aracım hasar aldı ve bunun üzerine kasko bana yedek araç verdi 2013 opel corsa markası, ve bir kıyaslama yaptım puntomla, kasistler olsun ufak cukurlar yoldaki kapak cukurları gibi corsa okadar güzel yumuşacık geçiyorki ama gelde puntoyla böyle dil. 2012 model easy model puntom, catur kutur geciyor arkadaşlar resmen iliklerime kadar hisediyorum titremeleri, bütün puntolarmı böyle yoksa bu amörtisordenmi kaynaklanan birsey ben aracımı corsadaki gibi yapabilirmiyim. bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi.

Oğuz AKÇE
    ouzh34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Petrol Yeşil
    Edilen teşekkür: 13

Bende Bravo var aynı şeyden bende muzdaribim.Buradan bir arkadaş Ümraniye oto sanayide süspansiyon işinde uzman bir usta var demişti ama isim vermemişti baktırsam mı diye düşünmüyor değilim.Bir arkadaş Fiatın ,otomobil modellerinde gazlı amortisör kullandığı için böyle olduğunu söylüyor,yani yağlı amortisör olsaymış böyle olmazmış galiba.Ama net birşey söyleyen hiç duymadım veya bir usta önerebilen

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Emre Tepelioğlu
    emretepelioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34YB7750
    Edilen teşekkür: 1

Alıntı ouzh34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Bravo var aynı şeyden bende muzdaribim.Buradan bir arkadaş Ümraniye oto sanayide süspansiyon işinde uzman bir usta var demişti ama isim vermemişti baktırsam mı diye düşünmüyor değilim.Bir arkadaş Fiatın ,otomobil modellerinde gazlı amortisör kullandığı için böyle olduğunu söylüyor,yani yağlı amortisör olsaymış böyle olmazmış galiba.Ama net birşey söyleyen hiç duymadım veya bir usta önerebilen
    Lakin Bravomda punto kadar sıkıntı yok buzamana kadar puntoda hissetiğim kadar bravoda hissetmedim sizin araç kaç km kaç model.?

Oğuz AKÇE
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Petrol Yeşil

Alıntı emretepelioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lakin Bravomda punto kadar sıkıntı yok buzamana kadar puntoda hissetiğim kadar bravoda hissetmedim sizin araç kaç km kaç model.?
    Benim araç 2009 model 47 binde.2 ustaya baktırdım ön düzende arka düzende hiçbir sorun yok dediler amortisörlerde patlak değil.Ancak bende 17 jant 45 yanak var onunda etkisi var biliyorum ama darbe emişi neredeyse hiç yok

Emre Tepelioğlu
    emretepelioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34YB7750
    Edilen teşekkür: 1

Benim 2009 grande puntomda öyle. Gerçi üstündeki lastiklerden bile farkediyor ama bozuk yollarda içerideki ses benimkindede fazla.

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Oğuz AKÇE
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Petrol Yeşil

Süspansiyonu yumuşatmak için önerisi olan yok mu,bu herkeste ortak sorun neredeyse

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

EKREM ALP
    Ekrem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 33

Dar yanak tabiki de hissettirir daha önce 215/35/18 kullandım başka aracımda yaprağım üzerinden geçsem hissediyordum. Ama tabi bence genel bi konfor rahatsızlığı var benim aracımda pek bi langur lungur

Oğuz AKÇE
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Petrol Yeşil

Alıntı Ekrem06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dar yanak tabiki de hissettirir daha önce 215/35/18 kullandım başka aracımda yaprağım üzerinden geçsem hissediyordum. Ama tabi bence genel bi konfor rahatsızlığı var benim aracımda pek bi langur lungur
    Jant lastiği değiştirmek için o kadar para vermeden süspansiyon konforunu iyileştirmenin bir yolu yordamı yok mudur

Cenk Doğu
    Müzisyen cdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 977

muzdarip olmayın. Corsa'yla boş viteste giremediğiniz viraja Punto'yla gazda girersiniz. Suspansiyon sert,bu neredeyse her B sınıfında var. Ancak yol tutuş konusunda Ford'un eski kasa Fiesta'sı (Süspansiyon sistemi dolayısıyla) ne kadar iyiyse,Punto da eksik değil ondan.
    2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
    2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
    2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz

Punto Forum - www.grandepuntotr.com

13. Bu mesajı için 2 kişi cdogu'ye teşekkür etti:

ozan oz
    ozanoz93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 30

bu takılı olan amortisorler yumuşatılma gibi olanak yok yani. yeni yağlı amortisor alırsak düzelirmi, ve araci bir zararı falan olurmu yada eksigi

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

Linea forumdaki konuda monreo reflex amortisör kullanan bir arkadaş oldukça memnun olduğunu belirtmiş. Bir araştırın isterseniz

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Naklov Deniz
    PUNTOCU volkan1065 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bartın
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 1081

Bende araştırdım Çoğu kişi monreo rexleksten emnun yalnız fiyatı yüksek. Bir kaç kişide sorunda çıkmış ancak genel anlamda memnunlar. Yalnız bulundupunuz yerdeki parçacılardan almanızda fayda var en azından herhangi bir sorun olur anında değişim olabilir.

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende araştırdım Çoğu kişi monreo rexleksten emnun yalnız fiyatı yüksek. Bir kaç kişide sorunda çıkmış ancak genel anlamda memnunlar. Yalnız bulundupunuz yerdeki parçacılardan almanızda fayda var en azından herhangi bir sorun olur anında değişim olabilir.
    Beklentileri karşıladıktan sonra aradaki fiyat farkı önemsenmez. Parça başı 50 tl fark yoktur.

ibrahim ibrahim
    ibooovn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 31

bende 1-2 sene korsa kullanmıştım sıfır otomatikti....tık yoktu tabi 12 yakınca şehir içi sattık..puntoda ise bi türlü alışamadım her tıkırtıyı hissediyorum sanki belki bakım zamanı gelmiştir bir kaç z rot falan değiştirince iyileşir

Can AVCI
    CanGo48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    48FK986
    Edilen teşekkür: 59

malesef fiatlarda amortisör takımı çok nazik ve hız tümseklerinden geçerken içim acıyor...her defasında yavaşlama ve kasislerden ço yvaşa geçmeme rağmen 2 ay önce z rotu yamultmuşum ve amortisör takonuzunu yemişim...servisteki arkadaş çok sert bi lakadan mı geçtin demişti.o derece yani....ama ben gayet memnunum. corsaya bineceğime gp ye binerim daha iyi. yakıt ve yol tutuşu bakımından çok daha iyi....
    Dünü hatırla, bugünü yaşa,yarını düşün....