benim şahsi fikrim araca lpg takıcaksanız dizel alın daha iyi. Artık dizel çok daha karlı
Fiat Punto EVO 1.4 Fire My Life Model 26.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 112065617 alınabilirmi sizce nasıl arkadaşlar eşime arıyorum bilgi lütfen
Fiat Punto EVO 1.4 Fire Active Model 24.250 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 111507232 birde bu araba
Konu erdiyilmaz tarafından (20/01/2013 Saat 02:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
benim şahsi fikrim araca lpg takıcaksanız dizel alın daha iyi. Artık dizel çok daha karlı
otomatik araç bakıyorsunuz sanırım. düz alma imkanınız varsa 1,4 multiar tavsiye ederim. birde bu baktıklarınız boş gibi duruyor. sis farları çelik jant vs yok
ISmileUDie
arkadaşlar ben eşime bakıyorum otomatik yardımcı olabilirmisiniz illede punto olsun istiyorum tercihim teşekkür ederim
ya arkadaşlar çokta boş olmasın istiyorum alacağım araç 26 bin tl kadara hangi punto olabilir benzinli fark etmez kilometre fazla yapılmayacak
Hocam bence 1.4 evo fire dynamic bakın..o paralara bulursunuz diye tahmin ediyorum ve bence bayanlar için çok ideal bir araç..
1.4 fre dinamick araştıracağım saygılar
my life yazan ilan my life değil dikkat edin bence hatta vazgeçin o araçtan
1.4 evo dinamic te karar kıldım sanırım tabi 26 bine bulabilirsem alacam
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri