ilk linkdeki jantı kullanmıştım, garajımda fotoları vardı sanıyorum.
15 inch lastiklerime uyacak jant bakıyorum önceliğim fiyatının düşük olması şu plastik kapaklardan kurtulayım yeter sahibinden.com da iki tane ilan buldum 4x100 olarak geçiyor sizden fikir bekliyorum
Tofaş - Fiat üretimi inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 360 TL Mağazadan satılık ikinci el - 197056423
Kormetal üretimi inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 250 TL Sahibinden satılık ikinci el - 182375691
ilk linkdeki jantı kullanmıştım, garajımda fotoları vardı sanıyorum.
FIAT LINEA 1.3 EASY
Valla emre bey bende 1-2 ay önce sizin gibi sırf jant kapaklarından kurtulmak için sahibindende epeyce bir ikinci el jant baktım ama en sonunda 4 kutu sprey boya alıp kapaklı jantlarımı boyayıp vazgeçtim.Nedense 3 tane punto sahibi oldum ama üçünde de çelik jant yoktu.Şimdi sıfır alsan 6-700 tl masraf.O eksik bu eksik diye arabaya para harcadıkça 1-2 yıl sonunda bir de bakıyorsun ki 3-4000 tl para harcamışsın.Onun için bir aracın en fulünü alacaksın bir kuruş harcamayacaksın bence.İkinci el jant işi nedense benim kafama yatmıyor.Birincisi jantlar eğrilik,kırık,balanssızlık,bijon ve bijon ölçüleri gibi unsurlar kafa karıştırıyor.İkincisi kargo parasıydı takmasıydı derken ek olarak bir 100-150 tl ufukta masraf gözüküyor.Aslında forumdan ikinci el temiz bir dinamik punto jantı bulabilirseniz en iyisi olur bence.Bugün serviste gördüm de hakikaten güzel bu jantlar.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
aslında kapaklarım çok temiz kırık yok çizik bile çok az ama artık sıkıldım alırken dynamic almıştım jant haricinde aracımda eksiğim yok sayılır kendime göre yeterli 4 airbag,abs,dijital klima,cc (orjinal taktırdım,park senrörü,sis farı vs.) tek eksiğim jant dynamic jantları pek hoşuma gitmiyor kormetal modelleri çok güzel ve kormetalle ilgili kullananlar çok memnun.bakalım hayırlısı araştıracağım biraz daha.Araca masraf böyle yapmaya razıyım sorun çıkarmasın yeter zaten ALLAH kısmet ederse uzun süre satmayı düşünmüyorum punto fazlasıyle ihtiyaçlarımı karşılıyor.
Yaz kış aynı jantı kullanacaksanız tamamı boyalı jant en iyisidir. Yanaklı jant kormetal güzel jant ama küçük durur. Dj olan daha yakışır. Aracınız palio olsa km derim ama 185 65 15 için dj daha iyi, fiyatı önemli ama jantların tam resmi lazım 4 ününde.
Ayrıca alaşım jantla ansızın hava inmesinden sabahları kurtulursunuz. Saç(çelik) jant paslanır ve sorun olur.
Alaşım jant çok daha sağlıklı
İkisidr yerli iyidir.
360 tl janta bence biraz pazarlık yapın
Dikkatli baktım dj de polisaj dökülmesi var.
Km de yoksa daha o ideal.
Km kolay kolay polisaj dökmez.
Tek sıkıntısı 185 65 15 te küçük durması.
Bülent abi ile o zaman bu jantı oz jantından türetmiştik.
Konu punto57 tarafından (18/01/2015 Saat 01:36 ) değiştirilmiştir.
Bostancı oto sanayi de syron tabelası olan hunter rot balans var, oğuz abiyi sor, şükrü taşkıran ın selamı var de, çıkma sor, sıfır jant sor bi görüş onla,. Bu piyasada sözü geçen kişiler onlar
İlandaki km 2 senedir piyasada metal yorgunluğu yoktur onu da söyleyim.
O jantların fiyatıda iyi ama. Niye satıyor ve acelesi var düşündürdü.
Çünkü sıfırı en azından 700 lira.
Konu punto57 tarafından (18/01/2015 Saat 02:15 ) değiştirilmiştir.
haklısın kardeşim aslında benim en beğendiğim jant şu linkteki km nin tiger modeli bunun temiz ikinci elini bulabilsem benim siyah gp ye çok yakışır diye düşünüyorum sen ne dersin ? Kormetal Km935 Hb Tıger Jant (4 Adet) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Ne yazık ki, tanıdık var ama, personelin aracına fatura kesiyorlar, personelin satış yapmasına izin yok. Ben kendime bile alamıyorum ki. Sahibine kadar tanıyorum. Ama çok katılar. Bülent dediğim. O baktığın jantı çizen adam. Ama plakaya fatura, önce den yapıyorlarmış sonra bakmışlar personel işyerine jant satmaya çalışıyor, kesin denetim gelmiş.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri