Az once 1-2kere bende yapti .abs devreye girdi ama corluda cogu yolda yollar buzlu idi guven verdi kis lastikleri
Az once 1-2kere bende yapti .abs devreye girdi ama corluda cogu yolda yollar buzlu idi guven verdi kis lastikleri
Halil abi 1 hafta öncesinde üniversitede hafif aşağı doğru meyilli yokuş var, oradan 1. vites ile iniyorumdum frene bastım tırr abs devrede araba resmen kayıyor önümdede araba vardı korna bastım selektör yaptım adam anladıda biraz hızlandı yoksa arkadan girdiriyorduk arabasına.
Benim lastikler buzda kalkerken patinaj çekiyor ve kayıyor. Buzlu yollarda yazlık lastikle gidiyormuşum gibi sanki. O kadarda lastiğe para verdim
Konu ceb_58 tarafından (30/12/2014 Saat 23:44 ) değiştirilmiştir.
" Adalet adalet diye bağıran adaletsizlerin yanında durmaktansa, adaletsizce ölmeyi tercih ederim. Gerçek adaletinde kendi vicdanları olduğunu bilmeyenlerede güler geçerim..! "
Senden ricam diğer kış lastiği kullanan araçları bir süre gözlemlemen. Senin yaşadığın durumu onlar da yaşıyor mu izle bakalım. Eğer yaşıyorlarsa demek sizin orada kışlıkları çivili kullanmak gerek eğer yaşamıyorlarsa ve senin kışlıklarının durumu iyi ise. .. onu sen yazdığında cevaplarım.
Yokuslarda falan sorunsuzdu 50-60km arasi yavaslamalarda iyiydi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri