ALLAH a güç gitmesinde şu kışı hiç sevmiyorum ne soğunu,ne karını nede 5 olmadan kararan havasını kısmetse şu 3 ayda geçse de bahar gelse![]()
ALLAH a güç gitmesinde şu kışı hiç sevmiyorum ne soğunu,ne karını nede 5 olmadan kararan havasını kısmetse şu 3 ayda geçse de bahar gelse![]()
Her mevsimin tadı ayrı. Kış deyince aklıma 28 sene evvel köydeki evimizin çatısına yürüyerek çıktığım geliyor. Abartısız 3 mt kar yağmış o yıl ve benim aklımda ve şuan bile gözümün önünde o an var biç unutmam. Çilesi var ama en çok karlı kış akşamlarında peçka başında yediğim kestane, elektrik kesintilerinde rahmetli ananemin gençlik hikayeleri aklıma gelir ve ben kışı çok severim.
düşüncene saygım var ama bana göre kışın tadı falan yok işlerimi ayarlayabilsem sırf şu kıştan kurtulmak için Antalya ya yerleşmeyi düşünmüyor değilim hemde İstanbul artık çok bayıyor.Sıcağına razıyım zaten sıcakla aram her zaman iyi olmuştur.Neyse kısmet herkes için ....
9 yıl Alanya'da yaşadım. Oranın sıcağına dayanılmaz,kesinlikle dayanılmaz. Bahar'dan Yaz'a doğru giden bir zamanda kalkıp Ankara'dan Alanya'ya gittim,Manavgat'ta vereceğin molada otobüsten indiğim an nefes alamadım. O kadar nemli ki alışana kadar çok fazla nefes alıp veriyorsunuz bu da oksijen seviyesini artırarak baş döndürüyor. ah imkan olsa yazın soğuk kışın sıcak olan yerlerde yaşasaydık...![]()
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri