40 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Puntom bozuldu :(

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #22
    Hüseyin Koyak
    h k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17/12/2006
    Yaş
    56
    Mesajlar
    1.217
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 205

    Standart

    Arkadaşlar aracımı teslim aldım.

    Sensör gelmiş takmışlar hata gitmiş teste çıkmışlar normal çalışmış . emin olmak için eski sensörü takıp denemişler ve tekrar hata verince sorunun sensörden olduğundan emin olmuşlar

    Ancak araçta başka bir sıkıntı çıktı. Rölantim oynamaya başladı , motor ısınınca nadirende olsa devir 500 lere kadar düşüyor ve sonra kendisi 1000-900 yapıp toparlıyor. Usta cumartesi günü bunu farketmişti ve boğaz kelebeğini temizleyerek düzeltmeye çalışmıştı. Cumartesi temizlikle düzelmeyince ve bugünde esas arızayı giderdikten sonra bu işle epey uğraştı ama çözemedi. Aracın yazılımını yenilemek istedi internetten yeni yazılımı bağlantı sorunları nedeniyle indiremedi arada başka işleri falan vardı ve araç kalsın yarın bakayım dedi ama 3 gündür fiesta kullanmaktan gına geldiği için aracımı bu haliyle teslim aldım. Vakit bulunca tekrar servise gidip bu sorunada baktıracağım. Eski paliomda da bu dert vardı ve 2 ayda bir rölanti step motoru ile boğazı temizleyince sorun giderdi.

    Fiatın kapaktan yağ kaçırma olsun , rölanti sorunları ve sensör sorunları olsun Palio çağlarından bu yana pekte ilerleyememiş olması canımı sıktı açıkcası. 47 binde bu sorunlar çıkarsa gp ler 100 bini bulunca neler neler çıkar Allah bilir. 99 model paliomda çıkan sorunların aynısını bana 2006 puntoda yaşatan Fiat hiç mi geçmişteki hatalarından ders alıp teknolojisini geliştirmek için çalışma yapmadı ??
    Konu h k tarafından (29/10/2007 Saat 23:14 ) değiştirilmiştir.
    Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ

Benzer Konular

  1. km gostergesi mi bozuldu?
    tolgabaydar tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 13/10/2012, 21:08
  2. Otomatik cam bozuldu
    soldierkan tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 24
    Son Mesaj: 09/08/2012, 17:47
  3. teyb bozuldu
    ismail tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 17/03/2012, 22:45
  4. cakmaklik Bozuldu
    kaanberk tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj: 08/04/2011, 22:17
  5. ön cam lastiği bozuldu :(
    cantekin tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 08/09/2010, 12:28

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Puntom bozuldu :( Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com