Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yakıttan tasarruf istiyorsan cc nin nasıl çalıştığını takip edeceksin. Kabaca tarif edecek olursam: eğima göre değişen bir durum olmakla cc rampa inerken aracın hızı istenen hızın üzerine çıktıkça cc gaz kesiyor, taki hız istenen hızın altına inene kadar gaz vermiyor hız eşitlenmeye başlayınca hafif hafif gaz verip hızı set değerine eşitlemeye çalışıyor. Bu yüzdendir ki cc ile rampa inişlerinde araba kendini bir salıp bir tutar. olay rampaya gelince de cc yine eğime bağlı olarak aracın kaybettiği hız miktarına göre gaz vererek aracın hızını istenen hıza gelene kadar gaz vererek arttırır sonra neredeyse sabit bir gazla yokuşu çıkar veya rampa çok diktir hep gaz verir. Bizlerde hız sabitlemenin yaptığını yaparsak sanırım min yakıtla gideceğimiz yere gideriz ama şunu kesinlikle belirtmek isterim ki cc gibi yakıt ekonomisi yapamayız.
ben eski aracımda rampa inerken cc yi devre dışı bırakır rampa inişine doğru tekrar açardım, şimdi ise ekonomi için uğraşmıyorum radara girmedim mi sıkıntı yok .
Bende cc var zaten abi sıkıntı yok o konu da Yakıt tüketimi herşeye bağlı bir durum. Örneğin benim şu an ortalamam 8 litre. Çünkü aşırı trafiğe giriyorum. Ortalama hızım 16 gösteriyor. Sen hesap et