Alıntı gorillaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kislik mi almistiniz Evren hocam? Hangi olculerde ve fiyat bilgisi alma sansimiz var miydi ?
Yazliklarim Nokian,kisliklarim da Petlas. Nokiandan sonra esim bile soyledi Petlas ne kadar gurultu yapiyor diye. Satsam mi diye dusunuyorum valla. Satip ya Goodyear ya da Nokian dusunuyorum bakalim...
Yok benimkiler 4 mevsim lastikler. İzmir'de ortalama sıcaklık 7 derecenin altına düşmüyor, kış lastiği kullanmıyorum o yüzden. Lastikler aracın standart ölçüsü olan 185/65/15. Sadece orijinal Continental'lerde 88T hız endeksi vardı, bu aldıklarım 88H (daha yüksek hıza da uygun). 4 lastiği 779 liraya aldım.

Continental'ler de sıfırken iyiydi fakat bu lastikler çok daha iyi. Kullandıkça alışıyor sanırım, yol gürültüsü çok net azaldı. Sanki araca ses yalıtımı yaptırıp daha sessiz çalışan amortisör taktırmışım gibi şu an Arnavut kaldırımı yollardan düşük hızda geçerken belli belirsiz bir cızırtı geliyordu vitesin oralardan bir yerden, o ses de kesildi. Ayrıca bugün beni ufak da olsa bir kazadan korudular. Eski lastikler olsa %100 çarpmıştım öndekine.

Yalnız EfficientGrip Performance olanı alın alacaksanız. Performance yazmayanla arasında çok fark var(mış). Bir de lastikler taze olsun. Benimkiler 2015 üretimi.