Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
47 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Punto Evo Lastik Tavsiyesi (185/65/15)

Teo' s
    teo53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 116

Daha önce Continental, Lassa kullanmış birisi olarak şunu çok net söyliyebilirim Petlas daha sessiz,çok çok iyi bir performans,güvenilir fren mesafesi. Yazlık ve kışlık Petlas kullanıyorum kafam rahat

TANER A.
    darktiger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34 GP 5885
    Edilen teşekkür: 112

Lassa actarta mıdır ne karın ağrısıdır ondan almayında. ben aldım 50 bin km oldu nerdeyse. tamam taş gibi hala ilkgünkü gibi sapasağlam duruyor ama gerçekten taş gibi sert. eskiden michelin vardı ne güzeldi araç hızlanınca resmen asfalta yapışıyordu. ayrıca michelin yakıt ta c sınıfı lassa g sınıfı.
    See you in the future, if there is one...

Selçuk DOĞAN
    k0d3r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 86

Standart Ce: Punto Evo Lastik Tavsiyesi (185/65/15)

Continental ContiPremiumContact 5 aldım arkadaşlar.
    evo evo..

Hür General
    feyzullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 661

Alıntı k0d3r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

şükrü t
    punto57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 61

Syron bluetech aldım pazar gayet iyi ama benim ebat 195 55 16, büyükçekme deve bağırtanda denedim , virajda savrulma olmadı, hafif yağmurda vardı.

umut eskiköy
    umut24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34bk0607
    Edilen teşekkür: 0

bende yeni 15 inç çelik jant aldım lastik olarak da alman malı dunlop aldım gayet memnunum

mahmut kurt
    makko58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 45

Alıntı k0d3r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel lastik bendede var sessiz gerçi ön sağ lastik çukurda yarıldı stepne continental eco 3 dü bende 1 tane daha eco 3 aldım 2 yeni lastik oldu önlere taktım onları eski eco 5 i de stepne yaptım. ama lastikler güzel

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Selçuk DOĞAN
    k0d3r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 86

1 haftalık, kuru/ıslak kullanımım sonrası ContiPremiumContact 5 ' lerden memnun olduğumu söyleyebilirim. Alma niyeti olan arkadaşların bilgisine..
    evo evo..

esat alemdar
    esatalemdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 3

Nacizane kendi tavsiyemi bildireyim petlasi kesinlikle onermiyorum aracımda 2 yillik petlaslar var şuanda inanilmaz gürültü yapıyorlar yol tutusu bitti resmen kayıyor birde en önemlisi on lastiklerimden birisi iç taraa yanak kısmında bir karış catladi resmen telefonu al araya sok. Diğer lastigimde de çatlak var. Tesadüfen gormesek yolda taklaya gelecektik. Çok araştırdım sana tavsiyem yeni goodyear efficentgrip yada nokian al. Benim ebatlat biraz pahalı oldugundan nokian aldim şimdilik gayet memnunum

Salih Pala
    gorillaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06BS5869
    Edilen teşekkür: 98

Alıntı esatalemdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nacizane kendi tavsiyemi bildireyim petlasi kesinlikle onermiyorum aracımda 2 yillik petlaslar var şuanda inanilmaz gürültü yapıyorlar yol tutusu bitti resmen kayıyor birde en önemlisi on lastiklerimden birisi iç taraa yanak kısmında bir karış catladi resmen telefonu al araya sok. Diğer lastigimde de çatlak var. Tesadüfen gormesek yolda taklaya gelecektik. Çok araştırdım sana tavsiyem yeni goodyear efficentgrip yada nokian al. Benim ebatlat biraz pahalı oldugundan nokian aldim şimdilik gayet memnunum
    Ben de fiyattan dolayi Lassa ile Nokian arasinda kaldim hocam. Bayagi bir arastirma yaptim Nokian icin olumsuz bir sey bulamadim,tek sıkıntı satış sonrası desteginin bilinmiyor olmasi. Ayni sekilde kisliklarim Petlas ve resmen kulagim ugulduyor aracin icinde. Sizin onerme sebebiniz neydi Nokiani hocam?
    Grande Punto 1.4 Fire Dynamic 2011

Naklov Deniz
    PUNTOCU volkan1065 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bartın
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 1081

Alıntı gorillaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de fiyattan dolayi Lassa ile Nokian arasinda kaldim hocam. Bayagi bir arastirma yaptim Nokian icin olumsuz bir sey bulamadim,tek sıkıntı satış sonrası desteginin bilinmiyor olmasi. Ayni sekilde kisliklarim Petlas ve resmen kulagim ugulduyor aracin icinde. Sizin onerme sebebiniz neydi Nokiani hocam?

Hocam NOKIAN LİNE serisinden al pişman olmazsın. Sessizlik ve sürüş keyfin artacaktır.

Salih Pala
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06BS5869

Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam NOKIAN LİNE serisinden al pişman olmazsın. Sessizlik ve sürüş keyfin artacaktır.
    Verdik bakalım siparişi, gelince izlenimlerimi paylasirim

Ev .
    Evren_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 403

Standart Cevap: Punto Evo Lastik Tavsiyesi (185/65/15)

Halihazırda sıfır araçla birlikte gelen Continental'leri kullanıyorum. Diş derinliği fena olmasa da 3 yıl ve 57bin km sonrasında artık sertleştiler, çatlaklar da oluşmaya başladı. Havaların da soğumasıyla birlikte keskin dönüşlerde aracın önden kaydığını hissediyorum. Orta-sert frenlerde de eskiden abs devreye girmezken şu an giriyor. O yüzden vakit kaybetmeden yeni lastik siparişi verdim.

Aldığım lastik 185/65/15 ölçüsünde Goodyear EfficientGrip Performance 88H. Henüz gelmediler, gelince izlenimlerimi yazacağım. Çok beğenilen bir lastikmiş, bakalım göreceğiz. Kliksa'dan 4'ünü 796 liraya aldım. Lastiğin test sonuçları çok iyi görünüyor.

Goodyear EfficientGrip Performance | Goodyear otomobil lastikleri

ibrahim aydın
    ibrahimaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 89

Merhabalar. Lastik arabanın bence en önemli parçası. Ancak pahalı markalara fazla para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. eski palio'ma ve yeni evo'ma da sava marka yazlık ve kışlık lastiklerden almıştım. yol tutuşu çok güzel. mevsime göre değiştirerek kullandım yıllarca. sava 185/65/15 standart evo kışlık lastikler tanesi 112 tl.

ibrahim aydın
    ibrahimaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 89

kargo bedava olarak internetten birkaç siteden alınabiliyor. isteyene linklerini verebilirim.ben o şekilde almıştım. mahalledeki lastikçi iki lastiği sökme takmaya balans yapmaya 20 tl alıyor.
    Konu ibrahimaydin tarafından (07/12/2015 Saat 15:30 ) değiştirilmiştir.

ALI ORS
    ORS15 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 257

arkadaşlar öncelikle petlas asla önermem ben almıştım 2 ay sonra yanlardan çatlama yaptı 4 lastikte ama petlas dedi ki kullanıcı hatası şaşırdım kaldım lastikler uygun şartlarda bekletmişler. ben uzak durun derim zaten çabuk sertleşiyor. Ben şuan mıchelin crossclimate kullanıyorum 4 mevsim gayet başarılı bir lastik ancak pahalı, benim tavsiyem biraz ucuz olsun derseniz Goodyear EfficientGrip veya nokian olabilir.

Hür General
    feyzullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 661

Alıntı ibrahimaydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar. Lastik arabanın bence en önemli parçası. Ancak pahalı markalara fazla para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. eski palio'ma ve yeni evo'ma da sava marka yazlık ve kışlık lastiklerden almıştım. yol tutuşu çok güzel. mevsime göre değiştirerek kullandım yıllarca. sava 185/65/15 standart evo kışlık lastikler tanesi 112 tl.

Ben de semperit marka 175/65 r15 ölçülerdeki lastikten Nisan 2015'te aldım. 13.000 km. oldu yol tutuş, sessizlik, yumuşaklık ve konfor konusunda beni rahatsız eden herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım. Fiyatı da oldukça makul idi. Kış için ekstra bir daha lastik almayı düşünmüyorum.

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ev .
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Arkadaşlar benim Goodyear EfficientGrip Performance'larım geldi, taktırdım. 50-60 km yol yapmışımdır henüz, daha lastikler alışmadı bile. Fakat bu kadar fark beklemiyordum. Sonuçta taze lastik, yol tutuşun iyileşeceğini bekliyordum ama çok bariz fark oldu. Yol sesi, ufak tefek bozuklukların üstünden geçerken oluşan ses çok azaldı, daha tok bir ses geliyor. Fren performansı da hissedilir biçimde iyileşti. Tavsiye olunur

Salih Pala
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06BS5869

Alıntı Evren_c Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar benim Goodyear EfficientGrip Performance'larım geldi, taktırdım. 50-60 km yol yapmışımdır henüz, daha lastikler alışmadı bile. Fakat bu kadar fark beklemiyordum. Sonuçta taze lastik, yol tutuşun iyileşeceğini bekliyordum ama çok bariz fark oldu. Yol sesi, ufak tefek bozuklukların üstünden geçerken oluşan ses çok azaldı, daha tok bir ses geliyor. Fren performansı da hissedilir biçimde iyileşti. Tavsiye olunur
    Kislik mi almistiniz Evren hocam? Hangi olculerde ve fiyat bilgisi alma sansimiz var miydi ?
    Yazliklarim Nokian,kisliklarim da Petlas. Nokiandan sonra esim bile soyledi Petlas ne kadar gurultu yapiyor diye. Satsam mi diye dusunuyorum valla. Satip ya Goodyear ya da Nokian dusunuyorum bakalim...

Ev .
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Alıntı gorillaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kislik mi almistiniz Evren hocam? Hangi olculerde ve fiyat bilgisi alma sansimiz var miydi ?
    Yazliklarim Nokian,kisliklarim da Petlas. Nokiandan sonra esim bile soyledi Petlas ne kadar gurultu yapiyor diye. Satsam mi diye dusunuyorum valla. Satip ya Goodyear ya da Nokian dusunuyorum bakalim...
    Yok benimkiler 4 mevsim lastikler. İzmir'de ortalama sıcaklık 7 derecenin altına düşmüyor, kış lastiği kullanmıyorum o yüzden. Lastikler aracın standart ölçüsü olan 185/65/15. Sadece orijinal Continental'lerde 88T hız endeksi vardı, bu aldıklarım 88H (daha yüksek hıza da uygun). 4 lastiği 779 liraya aldım.

Continental'ler de sıfırken iyiydi fakat bu lastikler çok daha iyi. Kullandıkça alışıyor sanırım, yol gürültüsü çok net azaldı. Sanki araca ses yalıtımı yaptırıp daha sessiz çalışan amortisör taktırmışım gibi şu an Arnavut kaldırımı yollardan düşük hızda geçerken belli belirsiz bir cızırtı geliyordu vitesin oralardan bir yerden, o ses de kesildi. Ayrıca bugün beni ufak da olsa bir kazadan korudular. Eski lastikler olsa %100 çarpmıştım öndekine.

Yalnız EfficientGrip Performance olanı alın alacaksanız. Performance yazmayanla arasında çok fark var(mış). Bir de lastikler taze olsun. Benimkiler 2015 üretimi.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon