Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
73 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Nedir Bu Dualogic'ten Çektiğim

whats up
    faster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 22

Alıntı EMRE ALTINOK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    manuel vites candır.
    +

b. e.
    outlife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 527

valla honda jazz a bakıyorum. bugün aracı servise bıraktım. en az 2000 tl girecek gibi görünüüyor. olsun. yaptıracağım. zaten sahibinden e ilanımı da verdim. araç çıkınca fotolarını da ekleyeceğim.

otomatik arıyorum illa. istanbul trafiğinde manuel kullanmak işkence geliyor. ayrıca eşimde kullanacak aracı. zaten her aracın belirli giderleri var mecburen üstüne bir de şşanzıman sıkıntısı gelince bıktırıyor. motoru ve şanzımanı sağlam bi jazz bizi uzun süre götürür diye düşünüyorum.
    Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...

SALDIRAY A
    Trabzonspor SaLDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 300

Abi tam otomatik bir araç düşünmelisin. Benim abimde de yarı otomatik var daha alalı 20 bin km oldu o da herhangi bir sorun yaşamadı. Colt. Biraz da şans olacak.

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

45000'den 70BIN'e kadar kullandım.
    2 Senede 25BIN km.

2 sene içerisinde:
    1-2 kere manuel mod devre dışı, ya da otomatik mod devre dışı uyarısı verdi, kapattım açtım düzldi.

1-2 kere de geri geri giderken vitesten çıktı boşa attı.

Amma son 1 ay içerisinde 3 kere sensör hatası verdi ve araç çalışmadı.
    Kablo ile hatayı silince çalıştı.

Aynı hatayı relpa nickli arkadaşımız da yaşadı, o da benim gibi servise gitti, balata spreyi ile robotu ve soketleri temizlediler ve aracı çalıştırdılar.

Ayrıca, forumdan LUC nickli arkadaşımızın da bir önceki aracı dualogic.
    Aldığı gibi servise gitmiş ve komple robotu elden geçirtmiş, temizletmiş vs. Satana kadar hiçbir sorun yaşamamış.

Robot çok korunaksız, elektrik tesisatı ve kablo yalıtımları da pek kaliteli değil malumunuz.
    Bence robotu komple indirtip, sensörleri, böbin içindeki kömürleri, komple söktürüp, tozumaları ve kirleri temizletip, konnektörleri temizletip kabloları güzel bir yalıtımdan geçirirsek, sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Şu an ara ara sensör hatası yaşadığım için araçta Laptop taşıyorum, ilk boş vaktimde dediğim şekilde motoru ve robotu komple temizletip, tüm elektrik tesisatını konnektörlerini temizletip yalıtımını yapacağım.
    Konu celenlee tarafından (01/04/2014 Saat 14:16 ) değiştirilmiştir.

5. 01/04/2014, 14:15

Sebep
    tekrar

b. e.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri

az önce servisten aradılar şanzımanın beyninde sorun olmadığını basıncın çok fazla yükseldiğini ve muhtemelen robotun arızalı olduğunu belirttiler. fiyat olarak 7-8000 tl tutar dediler.

hadi bakalım. ben bu puntoyu yakar mıyım yakmaz mıyım? bunu daha ucuz bi şekilde yaptırabileceğimiz bi yer yok mu? arkadaşlar.

whats up
    faster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 22

Alıntı outlife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    az önce servisten aradılar şanzımanın beyninde sorun olmadığını basıncın çok fazla yükseldiğini ve muhtemelen robotun arızalı olduğunu belirttiler. fiyat olarak 7-8000 tl tutar dediler.

hadi bakalım. ben bu puntoyu yakar mıyım yakmaz mıyım? bunu daha ucuz bi şekilde yaptırabileceğimiz bi yer yok mu? arkadaşlar.
    Çıkmacıları bir arşınla derim.Gerçekten çok yüksek fiyat.İsyan etmekte haklısın.

sercan yavuz
    sercan5897 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Petrol Yeşil
    Edilen teşekkür: 3

Bende yeni dualogic sahibi oldum sayılır. Bizimki 6000 de gerçi ama yazılanları görünce soğuyor insan

Çağatay E.
    Eski Puntocu Yeni Golfcü byadrenalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 423

İstanbul iki telli Atatürk Oto Sanayi çıkmacılarına uğra istersen bir. Orda parçayı daha ucuz yollu bulup alabilirsin. Dışarı da sanayi de yaptırırsın. Ama yine bir 5 bin gözden çıkar herhalde Çok geçmiş olsun. Gerçekten kendi aracımda olmuş kadar üzüldüm. Çok büyük bir mebla.
    Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.

Engin Pişkin
    comanchee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34lüyüz biz
    Edilen teşekkür: 222

Alıntı yavuzselim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otomatik istiyorsan honda yada wolsvogenden sasma. Bencede honda jazz doğru bir seçim olurdu....
    Fosfagenin meşhur DeSeGesini direk kucağımıza alalım.öyle mi?Hondaya gelirsek honda bir dönem jazzlarda cvt kullandı kullanıcıların geneli memnundu fakat i-shifte geçince bayağı sorun yaşadılar cvt ye geri döndüler i-shit jazzdan uzak durun.
    YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
    PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

b. e.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri

i-shift evet problemli. aslında yarı otomatiklerin tamamı problemli. wv sinden citröeinen toyotasından hondasına kadar hepsi sıkıntı yapıyor. şansı olanlar sıkıntı yaşamıyor tabi. belki bi 4-5 sene sonra geliştirilip daha otomatize edebilirler. bilmiyorum.

dediğin gibi honda da i-shift değilde cvt tercih etmek gerek. subaru da otomatiklerde cvt kullanıyor bildiğim kadarıyla.

fatih tazlı
    fatihz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 2

Alıntı celenlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    45000'den 70BIN'e kadar kullandım.
    2 Senede 25BIN km.

2 sene içerisinde:
    1-2 kere manuel mod devre dışı, ya da otomatik mod devre dışı uyarısı verdi, kapattım açtım düzldi.

1-2 kere de geri geri giderken vitesten çıktı boşa attı.

Amma son 1 ay içerisinde 3 kere sensör hatası verdi ve araç çalışmadı.
    Kablo ile hatayı silince çalıştı.

Aynı hatayı relpa nickli arkadaşımız da yaşadı, o da benim gibi servise gitti, balata spreyi ile robotu ve soketleri temizlediler ve aracı çalıştırdılar.

Ayrıca, forumdan LUC nickli arkadaşımızın da bir önceki aracı dualogic.
    Aldığı gibi servise gitmiş ve komple robotu elden geçirtmiş, temizletmiş vs. Satana kadar hiçbir sorun yaşamamış.

Robot çok korunaksız, elektrik tesisatı ve kablo yalıtımları da pek kaliteli değil malumunuz.
    Bence robotu komple indirtip, sensörleri, böbin içindeki kömürleri, komple söktürüp, tozumaları ve kirleri temizletip, konnektörleri temizletip kabloları güzel bir yalıtımdan geçirirsek, sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Şu an ara ara sensör hatası yaşadığım için araçta Laptop taşıyorum, ilk boş vaktimde dediğim şekilde motoru ve robotu komple temizletip, tüm elektrik tesisatını konnektörlerini temizletip yalıtımını yapacağım.
    bu robot temizleme - bakım işini kim nerede yapar? yetkili servise sordum biz sadece yağı değiştiririz dediler.

Onur Özden
    Özden's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 4

Dizel otomatik düşünülüyorsa ben olsam hyundai - kia grubuna yönelirdim, tam otomatik çoğu sorunsuz ve konforlu, eski teknoloji olduğu için yakıtı fazla; ama yarı otomatikle uğraşmaktansa yaksın daha iyi

ERDEM AY
    mavilerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 10

Benim punto dizel otomatik 22000 km hic sikinti cikarmadi

GT-I8190 cihazımdan gönderildi

fatih tazlı
    fatihz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 2

dualogic de robot var bu bakımdan hassas deniyor, robot, tam otomatiklerde de var, aradaki en büyük fark dualogic de aktarım balata ile, tam otomatikte yağ türbini ile oluyor, tiptronik vites konusuna girmiyorum temel olarak fark budur.

yavuz selim
    yavuzselim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 82

Alıntı comanchee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fosfagenin meşhur DeSeGesini direk kucağımıza alalım.öyle mi?Hondaya gelirsek honda bir dönem jazzlarda cvt kullandı kullanıcıların geneli memnundu fakat i-shifte geçince bayağı sorun yaşadılar cvt ye geri döndüler i-shit jazzdan uzak durun.
    Punto fiyatlarıyla karsılastırınca cvt yada dsg sanzımandan daha iyisi varsa sole onu alalım.kusursuz yoktur Hepsi arza yapar. Önemli olan en az sorun çıkartanı bulmaktır. Ailem otomatik jazz kullanıyor 170binde araç. daha vitesle ilgili bir kusur hiç olmadı.

erdem kaplan
    FANATİK ERDEM1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 255

Yetkilisi servisin o fiyatı vermesine şaşırmadım çünkü müşteriyi kazıklamayı çok seviyorlar.
    benim araba da 2 kez yolda kaldı. ilkinde arabayı çalkalayıp geri gönderdiler ikicisinde gaz yada fren sensörü tam hatırlayamıyorum bir sorun olmuş onu değiştirdiler ama benim araç garanti kapsamındaydı. Belki araba da öyle bir şey var ama servisin müşteri kazıklama hevesinden komple değişim yapmak istiyor olabilirler. Sanayi de Otomatik vites ustası bulup göstermek lazım. Forum da iyice araştır bu arızayı yaşayan bi ton insan var belki doğru teşhisi bulabilirsin.

b. e.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri

Alıntı ERDEM1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yetkilisi servisin o fiyatı vermesine şaşırmadım çünkü müşteriyi kazıklamayı çok seviyorlar.
    benim araba da 2 kez yolda kaldı. ilkinde arabayı çalkalayıp geri gönderdiler ikicisinde gaz yada fren sensörü tam hatırlayamıyorum bir sorun olmuş onu değiştirdiler ama benim araç garanti kapsamındaydı. Belki araba da öyle bir şey var ama servisin müşteri kazıklama hevesinden komple değişim yapmak istiyor olabilirler. Sanayi de Otomatik vites ustası bulup göstermek lazım. Forum da iyice araştır bu arızayı yaşayan bi ton insan var belki doğru teşhisi bulabilirsin.
    teşekkür ederim. ilk tamir eden ustaya götürdüm. sonuçta 2000 km sonra gene aynı arızayı veriyorsa sorun birazda ustada demektir. bakalım bugün teslim ettim arabayı. pazartesi bakıp söyleyecek bana derdini. ona göre bir çare bulacaz.

valla kime sorduysam bugün honda alırsan memnun kalırsın diyor. bakalım. ama önce arabayı satmam lazım. onu satarsam direkt bi kaç tane beğendiğim jazz var tam otomatik.

bu arada senin ailenin jazz ı yarı otomatik mi tam otomatik mi? yarı otomatikse de memnunlar mı?

erdem kaplan
    FANATİK ERDEM1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 255

Hic bozulan Toyota gördünüz mü yada yolda kalan? Otomatik vites Toyotalari tek gecerim. Ne kadar tanidigim otomatik Toyota sahipleri sadce yillik bakimdan yillik bakima servise gidiyorlar aslinda ona da gitmeyenler var Hondaymis, Wv bilmem ama Otomatik Toyota Corolla yi tek gecerim.

mehmet demir
    gesta0723 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Yok
    Plaka
    01 vk 016
    Edilen teşekkür: 27

eğer aracı sürekli yetkili serviste bakıma sokuyorsan fiat genel müdürlüğünü ara derdini anlat bunu ödemekte güçlük çektiğini anlat ve iyi niyet garantisinden karşılanmasını iste ama öncesinde nette bir araştır belki senin gibi olupta ücretsiz yapanlar vardır onları örnek gösterebilirsin. hepsini ödemezlerse bile bir kısmını ödeyebilirler sonucun ne olduğunu yazmayı unutma merak ediyorum
    Sen sevmeyi bilmiyorsun DELİ DELİ

b. e.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri

Alıntı ERDEM1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hic bozulan Toyota gördünüz mü yada yolda kalan? Otomatik vites Toyotalari tek gecerim. Ne kadar tanidigim otomatik Toyota sahipleri sadce yillik bakimdan yillik bakima servise gidiyorlar aslinda ona da gitmeyenler var Hondaymis, Wv bilmem ama Otomatik Toyota Corolla yi tek gecerim.
    toyota yarı otomatiklerde mmt şanzıman kullanıyor. nette bir araştır. dünya kadar şikayet var.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon